Hjælp til forslugne hunde

Green madskål

Dansk foderskål hitter i udlandet

En nyopstartet dansk virksomhed 'Northmate' har med deres nye madskål 'GREEN' en gang for alle løst problemet med for hurtigt spisende hunde – og det har det store udland opdaget med USA og England i spidsen.

'Green' – der mest af alt ligner en forvokset græstue i plastic – forlænger hundens måltid mange gange ved simpelthen at blokere den direkte adgang til foderet.

Se 'Green videoen her

Tre iværksættere fra Danmark tog i foråret til en stor messe i Tyskland for at vise verden deres nye opfindelse, som gør det mere end vanskeligt for hunden af få maden op i munden. Siden har udlandet stået i kø for at forhandle produktet, for problemet med forslugne hunde – i sær blandt de store hunderacer - er selvfølgelig ikke kun et dansk fænomen.

Succesen med 'Green', som er virksomhedens første produkt, ligger ifølge produktudvikler, Frederik Lindskov, ikke blot i funktionaliteten men også i flere andre forhold:

- 'Green' er selvfølgelig først og fremmest tænkt som en hjælp i hverdagen hvor tiden er knap og hunden vældig sulten efter en hel dag alene hjemme, men faktisk har vi brugt rigtig mange kræfter på at gøre 'Green' til et dansk kvalitets- og designprodukt, for på den måde både at skabe en nyttig opfindelse og en flot genstand til hjemmet. Mange produkter til kæledyr er så billige og ”uskønne”, at de ryger i kælderen eller i skraldespanden, selv om de fungerer fint. Hunden er en naturlig del af hjemmet, og så skal dens legetøj og foderskål selvfølgelig også være det.

Del