Familien til 4-årig ønsker hund aflivet

Tirsdag blev en 4-årig dreng, Ali, skambidt af amerikanske bulldogs i landsbyen Svebølle øst for Kalundborg. Ejeren af hundene fik to af hundene aflivet, mens den tredje stadig lever, da den ifølge ejere og en dyrlæge ikke deltog i angrebet som de to andre. Alligevel ønsker familien til ofret den tredje hund aflivet, da de frygter for deres sikkerhed.

"Jeg frygter, at den sidste hund vil angribe nogle af mine andre søskende. Så det er fuldstændig uacceptabelt, at den ikke er blevet aflivet," siger Alis bror Diego El-Safi til TV 2 Nyhederne.

Læs også: 4-årig skambidt af amerikanske bulldogs

Også i landsbyen Svebølle er beboerne oprørte over, at det kun er to af hundene, der er aflivet, og de kræver, at også den tredje kamphund aflives.

"Jeg er meget utryg. Jeg mener, at den tredje hund skal aflives"," siger Tina Madsen, der har en søn på fem år, til TV 2.

Læs også: Dansk Folkeparti langer ud efter regeringen

"De siger jo godt nok, at den ikke gør noget. Men det sagde de jo også om de to andre, som overfaldt den 4-årige dreng," siger hun.

Ejeren er uenig
Ejeren af hunden nægter at aflive hunden, da dyrlægen har vurderet, at den ikke var indblandet i overfaldet.

"Der er jo ingen grund til, at hun skal bøde for noget, som de to andre hunde har gjort. Hun kommer ikke til at overfalde nogen. Hvis hun bare som meget som viser tegn på, at hun er bange eller usikker, så bliver hun aflivet med det samme," siger Stine Modin Hansen til TV 2.

Kilde: tv2.dk

Læs også:
Nu kan Fido også køre taxa i Esbjerg
Et liv på gaden er et godt liv

Del