Dans med ulve

dans med ulve

Mød de næsten rigtigt vilde

Foreningen Hundens Tarv, der på en bred front arbejder for at forbedre hundes vilkår i Danmark, inviterer til en nat i selvskab med de rigtigt vilde hunde – ulvene – i Givskov Zoo.


”Hunden er menneskets bedste ven. Det er foreningens vision, at mennesket skal være hundens bedste ven.”

Så indlysende og enkelt har foreningen Hundens Tarv formuleret sin vision og motto i sine vedtægter. Foreningen, der startede i 2007 i Slagelse og i dag har medlemmer over hele landet, arbejder generelt for at forbedre forholdene for alle hunde i landet. Og for at kunne det, så er det naturligvis indlysende, at hundeejere skal kunne forstå deres kæledyr.

En af måderne er at forstå hundenes genetiske forfædre, ulvene, og deres adfærd og livsmønstre. Derfor har Hundens Tarv inviteret deres medlemmer til ulvenat i Givskov Zoo. Her vil der blive først intrduktion og foredrag, men ikke mindst udendørs overnatning i ulveanlægget, så de sagnomspundne og fascinerende ulve kan studeres på helt klods hold.

Er du interesseret, kan du læse mere på Hundens Tarv’s hjemmeside eller henvende dig til foreningen på info@hundenstarv.dk.

Del