'Bo' får ikke en legekammerat

obama og hund

Præsidenten vil ikke have flere hunde:

I det nye nummer af VI MED HUND kan du læse et stort tema om de amerikanske præsidenters hunde gennem tiderne. Barrack Obama har givet sine piger en portugisisk vandhund, men er ikke indstillet på, at den skal have en legekammerat.

Der var ikke et øje tørt, da Barrack Obama natten til onsdag i sin sejrstale proklamerede sin kærlighed til førstedamen Michelle og ikke mindst deres to døtre, Sasha og Malia. Men mange hundevenner var nok ved at få kaffen galt i halsen, da han sluttede sin lovprisning af pigerne af med at sige, at der ikke bliver tale om at udvide den præsidentielle hundebestand lige nu.

Synd for pigerne. Og selvfølgelig også synd for ”Bo”, som familiens portugisiske vandhund hedder, at den ikke får en legekammerat.

”Bo” kom ind i familien Obama for præcis fire år siden. Først og fremmest som en gave til døtrene, og dengang var den også et offentligt løfte, fordi pigerne fik besked om ”familie-forøgelsen” igennem en tale, som Obama holdt i forbindelse med, at han vandt præsidentvalget første gang i 2008.

Der har næsten altid været hunde hos de præsident-familier, der residerer i Det Hvide Hus. Og du kan læse om præsidenthundene i det nyeste nummer af VI MED HUND, der er på gaden nu.

 Fra Roosevelt skotsk terrier og Nixons cocker spaniel til Clintons labrador, Reagan cavalier king charles spaniel og sågar også den nu slagne præsidentkandidat Romneys uheldige behandling af sin irske setter, der var ved at koste ham kandidaturen. For amerikanerne er også vilde med hunde, og deres førstemænd og deres familier skal behandle dem ordentligt.

Læs meget mere i VI MED HUND, nummer 13.

Del