Ældre kvinde og hund reddet ind fra mudret flodbred

hund i flod

Hundedrama i Skotland

En ældre, skotsk kvinde kastede sig i går ud i en flod for at redde sin hund fra at drukne og måtte selv reddes på land af et redningshold, skriver avisen The Scottish Sun. Alle overlevede uden mén.


Lorraine Kilpatrick, 66, sank i mudder til livet ved bredden af floden Nith i Kingholm, Dumfriesshire, i Skotland i går. Hun ville redde sit collie-retriever kryds Brooke, der havde forvildet sig ud i noget vand, der viste sig at være tykt mudder, man ikke lige kunne svømme i.

Gudskelov fik en anden hund øje på dem kæmpende ude i floden og gøede for at tilkalde sin ejer, som så skyndte sig at ringe alarm. Redningsfolk ræsede til stedet og fik trukket Lorraine og 13 år gamle Brooke i sikkerhed. Selv siger Lorraine Kilpatrick om ulykken:

Læs også: Min hund er utrolig rastløs

- Da jeg så Brooke i mudderet, troede jeg lige, jeg kunne trække hende ind, men jeg begyndte at synke i selv. Redningsfolkene smed en oppustelig sliske, og så fik de fat i mig fra hver side og hjalp mig op. Det var lidt pinligt.

Men det skønne, ældre gadekryds Brooke overlevede, og hvem ville ikke selv have gjort noget pinligt for at redde sin hund?

Læs også: Giv mig fem!

Af Gertrud Baun

Del