Bodil deler Danmark i to: Se hvornår de sidste tog går

Ved to-tiden lukkede Storebæltsbroen, og er du havnet på den forkerte side, kan det have lange udsigter med at komme over. Stormen Bodil deler nemlig Danmark i øst og vest i mere end et døgn, viser de seneste prognoser fra TV2 Vejret.

Først sidst på dagen fredag ventes stormen at være løjet så meget af, at broen igen kan åbnes for bilister. Det skriver TV2 Vejret på sin liveblog torsdag kort før middag. 

FØLG STORMEN HER Live: Stormen har ramt Danmark - flere broer lukker

Torsdag formiddag lød varslet, at broen ville være lukket fra omkring klokken 11 til midnat. Men som det ser ud i øjeblikket, tyder alt på at åbningen kommer til at lade vente på sig.

Også landets øvrige broer vil være påvirket af stormen. Den nye Lillebæltsbro ventes at lukke senest klokken 16. Her er forventingen også, at broen genåbner ved midnatstid. Langelandsbroen er lukket for al kørsel. Det varer formentlig til klokken 2 i nat. Svendborgsundbroen ventes også at lukke fra klokken 12.30.
 
DSB og Banedanmark også opgivet at holde stand mod stormen Bodil. Torsdag eftermiddag indstilles al togtrafik i hele landet. Det gælder både regional- og fjerntog. Det oplyser Bandedanmark på sin hjemmeside.

Intercity og intercitylyn indstilles fra vest mod øst fra klokken 14. I den modsatte retning - altså fra øst mod vest - køres der efter klokken 14 så langt, det er muligt. Det kan altså ikke garanteres, at toget når frem til endestationen.

Reginaltogenes kørsel indstilles med to timers mellemrum. I Jylland indstilles trafikken fra klokken 14, på Fyn klokken 16 og på Sjælland klokken 18. Indstillingen gælder også S-togene.

Arriva meddeler, at de stopper al togdrift fra kl. 15.

Læs også: