Er du en af dem, der 'kommer til' at tage lidt for meget sovs på tallerkenen til din flæskesteg? Så kan det være, du skal et smut forbi Storbritannien.

En ny restaurant bliver i denne uge lanceret i britiske Manchester. Den er, som restauranten selv beskriver, for sovse-entusiaster.

Gravy Bar (sovsebar, red.) er navnet på den nye restaurant, der kommer til at ligge i den nordlige del af Manchester. Og den kommer til at se dagens lys i løbet af april, skriver Manchester Evening News.

Og den får ikke for lidt med sovseskålen. Således har Gravy Bar allerede offentliggjort et menukort, hvor det fremgår, at man vælger sin menu step for step. Men det første, der skal vælges, er sovsen. Derefter hvad hovedret, sovsen skal på, og derefter hvilket tilbehør, du vil have.

Ved første udkast fremgår det ligeledes, at der er seks sovse at vælge i mellem, heriblandt en vegetarisk og en vegansk version, ligesom der i de øvrige retter er vegetariske og veganske valgmuligheder.

Restauranten slår sig på at være en hyldest til den klassiske søndagssteg, som din mor lavede, og hos Gravy Bar er det okay at drikke sovs. Bogstaveligt talt. Udover forskellige øl og sodavand, så kan man få et glas drikkesovs til maden.

På Gravy Bars hjemmeside lyder det, at man er verdens første restaurant af sin slags, men man har ikke offentliggjort en præcis åbningsdato. Derudover har Manchester Evening News heller ikke haft held med at få fat i hjernerne bag konceptet.

Til gengæld har restauranten lanceret en Twitter-profil, hvor de blandt andet afslører, at man åbner dørene i denne uge. Og at de laver deres egne sovseskeer af træ.

Så er der vel bare tilbage at sige velbekomme. Eller skål.