Det er nok de færreste, der ikke har været et smut forbi en McDonald's restaurant. Enten fordi sulten meldte sig, eller fordi tømmermændene var ekstra hårde.

Spørgsmålet er så, om nogen af os har tænkt over, hvordan hygiejnestandarderne mon ser ud?

Måske er vi egentlig helst fri for at tænke på det. Men ikke desto mindre har en lang række brugere på den sociale nyheds- og underholdningstjeneste Reddit delt deres ubehagelige viden om køkken-standarderne på McDonald's. De hævder alle at være tidligere eller nuværende ansatte, hvilket dog ikke harværet muligt at efterprøve. 

Tråden på hjemmesiden er døbt 'hvad skal vi aldrig bestille hos jer?'

Blandt andet skal man ifølge brugerne være lidt opmærksom på fisken - og kyllingen.

Se listen: Her er de 'hemmelige' burgere McDonalds og Burger King IKKE reklamerer med

»McDonald's grillede kylling kunne stå længe. Og det samme gælder Filet-O-Fish-sandwichen. Generelt er det en god idé at bestille noget fra menuen, som er frisklavet,« skriver brugeren CaseyTwist, som påstår at have arbejdet på en McDonald's i Canada.

Tilsyneladende lider fiskeretterne på den berømte burgerkæde, for de kan simpelthen ligge klar i timevis, inden de bliver serveret.

Og listen er lang, hvis man gider læse alle kommentarerne. Ud over den næsten daggamle fisk, er både aftenserveringen og toiletfaciliteterne problematiske ifølge Ekstra Bladet - ligesom den optøede mad.

»Om natten tæller de ansatte pengene, og laver papirarbejde, og det kan godt være rimelig meget ude af kontrol,« hævder den ene om situationen på restauranterne i de sene aftentimer.

»Vi havde hos os en håndvask udenfor toiletdøren. Det betød, at flere brugte toilettet uden at vaske deres hænder eller tage handsker på - og så fortsætter arbejdet i køkkenet,« skriver en anden, der også hævdede at være tidligere ansat hos fastfood-giganten.

Men det er ikke kun McDonald's, der bliver anklaget for at sjuske med standarderne. Det gælder også for Kentucky Fried Chicken:

»Hold jer fra sovsen. Den er primært fremstillet af beskidt olie, der har ligger i bunden af gryderne i løbet af dagen - og det serveres ofte dagen efter også.«

Og kaffegiganten Starbucks, hvor alt maden ifølge en bruger kommer direkte fra fryseren:

»Det er utroligt hvor få, der ved det. Det betyder ikke, at der smager dårligt, det er bare ikke frisk, men sælges til gengæld til en utrolig overpris.«