Utroligt men sandt

Se billederne: Her starter hun ny fræk trend

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Det startede med et billede til støtte for Kansas Jayhawks og siden har det grebet om sig. Foto: Twitter

Så er klaphatten vist endelig stendød og afløst af noget bedre.

Kvindelige amerikanske college-studerende har opfundet en ny metode, at støtte deres hold på, som omgående er blevet enormt populær.

Pigerne snupper et billede af deres kavalergang og lægger billeder på Twitter eller Facebook for at støtte deres hold.

Det hele startede på Twitter, hvor en gruppe ved navn KUBoobs begyndte at lægge de frække billeder ud. Trenden skulle være startet, da en pige fra University of Kansas ved navn Tiffany Kent lagde et kavalergangsbillede ud under et af hjemmeholdets kampe.

Læs også: Se billederne: Studiner viser bryster for sporten

Jayhawks, som holder hedder, var bagud, men vandt overraskende kampen alligevel. Om det skyldes Tiffany Kents indsats er nok tvivlsomt, men ikke desto mindre var en trend straks født.

Siden er trenden gået over hele USA og kvindelige fans fra mange forskellige hold lægger nu billeder ud masser af steder.

Hvis trenden bliver ved at udvikle sig med samme hastighed, så varer det måske ikke længe før danske kvinder begynder at vise deres støtte til favorithold i Superligaen på samme måde.

Læs også: Se billederne: Studiner viser bryster for sporten

Du kan også se den oprindelige Twittergruppe her

Relaterede

Det læser andre