Utroligt men sandt

Se billederne: 72-årig bedstefar storhitter som dametøjsmodel

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

72-årige kinesiske Liu Xianping poserer i flagrende tøsegevanter, og billederne går nu verden rundt. De blev egentlig taget for sjov, men nu har barnebarnets web-butik femdoblet salget af pigetøj. Se billederne her. Foto: Lu Tin

Hvad får en moden mand til at iklæde sig et lille lyserødt strutskørt og røde netstrømper?

Lige nu går billederne af den 72-årige kinesiske Liu Xianping, der poserer i flagrende tøsegevanter, verden rundt, og hovedpersonens barnebarn forklarer, at han blev dametøjsmodel ved lidt af et tilfælde.

Læs også: Se hele billedserien: Bedstefar er model i pigetøj

- Han tog et stykke tøj op og prøvede at give mig tip til, hvordan man mikser og matcher klæderne. Vi syntes, det var hylende morsomt, så vi begyndte at tage billeder, siger hans barnebarn ifølge britiske Daily Mail.

Hun sælger tøj via netbutikken Yuekou, og bedstefaren ville bare lege med noget af det tøj, hun sælger, da fotoseancen blev en realitet.

Billederne blev lagt ud på et af Kinas største web-butikker Tmall, og er havnet på netmedier over hele jordkloden. Barnebarnet har femdoblet sit salg af tøj, siden bedstefaderen sprang ud som model.

Læs også: Se hele billedserien: Bedstefar er model i pigetøj

Foruden at få ros for sin figur er Liu Xianping blevet interviewet af flere tv-stationer. Og modellen har intet imod at blive verdenskendt for at iklæde sig tøj til tiårige piger.

- Hvorfor er det så uacceptabelt for sådan nogle som mig at have dametøj på? At stå model for butikken hjælper mit barnebarn, og jeg har intet at tabe, siger han til China Newsweek ifølge Daily Mail og fortsætter.

- Vi var vældig glade den dag, vi tog billederne. Jeg er vældig gammel, og det eneste jeg går op i er at være lykkelig, siger han.

Relaterede

Det læser andre