KØB PLUS!

Kan ikke få nok: Alpe-pigerne smider tøjet igen og igen

Det begyndte for alvor i 2005.

I årtier var der hvert år blevet udgivet en kalender i Schweiz, der viste billeder fra årets gang på landet med skiftende årstider, dyr og mennesker.

Men kalenderen ændrede ikke just ved billedet af landbefolkningen som småtossede hillbillys med halm i skoene. Men i 2005 fik kalenderen en tiltrængt overhaling. Ideen var at lade kalenderen vise flere sider af livet - og herunder også det mere erotiske. Så ind med flere unge - særligt kvinder - og af med lidt af tøjet på nogle af billederne. Og succesen kom omgående.

Siden hoppede de tyske landmandsorganisationer med på vognen og i dag udgives den frække pige-kalender i begge lande. Alle de medvirkende er selv fra landet og hvert år har redaktørerne af kalenderne hundredvis af billeder og mulige modeller at vælge imellem. I dag er kalenderen en rendyrket pige-kalender.

Kalenderen er de seneste tre år blevet præmieret med priser i udlandet og i Tyskland og Schweiz er præsentationen af årets pige-kalender i dag en større begivenhed, der kaster masser af presseomtale af sig.

Bt.sk har fået lov til at bringe billederne fra kalenderen. Se dem alle i vores store galleri HER

Du kan også løse mere om kalenderen og se video fra tilblivelsen på kalenderens hjemmeside HER.