KØB PLUS!

Kærligheds-historien, der går verden rundt

Kan du læse den uden at få en klump i halsen?

Hvert år til Valentinsdag fik Sue Johnston en smuk buket blomster af sin mand John og et kort med den enkle besked: Min kærlighed til dig vokser.

De fik fire børn og 46 år sammen, inden John døde for to år siden. På den første Valentinsdag efter hans død modtog Sue en smuk buket blomster. Fra John.

Chokeret og vred ringede hun straks til blomsterhandleren for at sige, at der var sket en fejl.

Det var der ikke. Inden John døde, havde han betalt blomsterhandleren for at sende Sue Johnston blomster på hver eneste Valentinsdag mange år frem i tiden.

- Med hjertet siddende i halsen lagde jeg røret på og læste det vedlagte kort, hvor der stod: Min kærlighed til dig varer evigt, skriver Sue Johnston til et amerikansk magasin.

Læs hele den rørende historie i billedet og del gerne din mest romantiske historie i kommentarfeltet herunder.

Valentin
Den meget romantiske historie, der er blevet bragt i et ukendt amerikansk magasin. Del din mest romantiske historie i bunden af artiklen.

Afstemning

Se også videoen herunder: 9 måneder i 1000 billeder: Graviditeten, der går verden rundt

 

Din kommentar

Kommentarer

Hmm

Skrevet af Anja Wolf, Onsdag den 13. februar 2013, 23:18

Hvorfor skal der en valentinsdag til at sende den buket?, Historien i sig selv er så sød, kunne godt finde på at gøre det selv ved min mand, men så ville jeg be om det på andre tidspunkter, da vi har "stjålet" valentinsdagen..... alle dage er de rigtige dage for at sende en buket eller bare en enkelt rose, til den man elsker, om man så lever eller ej :-), stor kærlighed har jeg selv fundet, og jeg er ligeglad med hvad dagen hedder eller hvad dag det er, jeg ville til hver tid tage en rose, eller en buket med hjem til ham :-)

Smukt smukt smukt

Skrevet af Henriette, Onsdag den 13. februar 2013, 22:57

Hvor er det bare smukt af hendes afdøde mand det er den mest fantastiske historie : )
Og herefter kommer så mit sure opstød, for hold op hvor er jeg træt af at høre om indsamling til sultne og nødlidende i andre lande.... Uanset hvor høre og ser man om de nødlidende vi skal samle ind til, den eneste effekt det har haft på mig er at jeg IKKE GIVER EN ENESTE KRONE, TØJ ELLER NOGET ANDET.

Hvis alle tænkte som dig ....

Skrevet af Ditte, Fredag den 15. februar 2013, 08:10

.... så ville vi virkelig leve i en elendig verden. Gudskelov er det da heldigvis ikke sådan! (endnu! :S)
Men du bestemmer jo heldigvis helt selv om du vil give eller ej. Men jeg synes bare, at det generelt er en "nobel" og "prisværdig" holdning at have til de mennesker, der er mindre heldigt stillede og som bor i et fattigt land, der ikke har de samme resourcer som andre lande, bla. Danmark!
Du er da vist en møg-forkælet og ego-centreret lille prinsesse ;)

Valentins dag !!!

Skrevet af Erik , Onsdag den 13. februar 2013, 17:10

Tja !!! Det lyder jo meget smukt ??
Men send hellere pengene til dem der sulter,og hvor boern doer hver dag.Det goer jeg.Blomster visner !! Det goer de sultne ogsaa.

Blomster visner ...

Skrevet af Ditte, Fredag den 15. februar 2013, 08:35

.. og hvad så?

Hele denne historie handler ikke om de sultne børn i Afrika, men om en mand, der elskede sin hustru så højt, at han ville gøre noget godt for hende efter hans død. At han ønskede at hun skulle komme til at smile og blive lykkelig igen. At han ønskede at fortælle hende, hvor højt han elskede hende!
Han ville give hende et sidste, lykkeligt minde om ham - og hvad pokker er der galt i det???

Og hvorfor du blander de sultende børn i Afrika ind i det, aner jeg ikke! Hvad har det med denne sag at gøre? Ja, blomster visner, men folk køber og giver dem stadig/alligevel til dem, de elsker. Hvorfor? Netop for at vise dem, at de elsker dem og at de betyder noget for dem. Og så kan det da være lige meget, om de visner. Det er da selve handlingen/gestussen bag, der er vigtig! ;)

Og ja - self skal man hjælpe dem, der sulter og dør i hobetal. Det er vi enige om - det gør jeg selv! :)
Men når nu han skulle dø og vidste det, hvad tror du så var det vigtigste for ham? At hjælpe sultende børn eller give sin hustru et smukt minde, hun kan værdsætte og glæde sig over resten af livet? Det var self det sidste - og det er der sq da intet underligt i. Ja, han kunne da have sendt alle pengene til sultende børn, men lad os være realistiske: Hvor langt ville det have slået til alligevel? Med sin hustru havde han chancen for at gøre noget for hende, som hun aldrig vil glemme. Og selvom man self skal hjælpe folk i nød, så må kærligheden til ens hustru, børn, familie, venner osv. da altid komme i første række. Ellers er ens prioriteter da fuldkommen røget ud af vinduet! :)

Typisk

Skrevet af Yrsa, Onsdag den 13. februar 2013, 16:10

Hvor er det dog typiske platte danske kommentarer der kommer ind herunder. Jeg synes det er en fantastisk historie! Vi er så bange for at vise kærlighed herhjemme. Valentines day er super fedt, lad os holde den hver dag og hvis man glemmer det hver dag, så gør dog noget ud af det bare den ene dag om året ;)
Lad os turde sætte mere pris på hinanden i hverdagen istedet for altid at nedgøre andre der tør! :)

100 % enig med dig!

Skrevet af Ditte, Fredag den 15. februar 2013, 08:19

Kunne ikke være enig med dig :). Det er en rigtig smuk historie. Og nu når du syntes så godt om den, så kan jeg stærkt anbefale dig at se denne film: "Ps. I Love You". Det er lige præcis samme tema - så gad vide, om en af parterne har "lånt" ideen fra den anden? :P

Lad os hylde kærligheden, for det er en vidunderlig og fantastisk ting, i stedet for at nedgøre den. Desuden, dem der kan blive så pokkers fornærmede over sådan en historie, de må være meget bitre, sure eller bare nogen, der er blevet såret dybt! ;)

I aften

Skrevet af Frank, Onsdag den 13. februar 2013, 15:01

Jeg spurgte min kammerat om han ville være med til, en gang gruppesex - her i anledningen af valentinsdag.
"Fint, det vil jeg gerne - hvor mange bliver vi? " svarede han!
Jeg svarede "tre, hvis du tager din kone med"

En historie fra hverdagen med happy- end

Skrevet af Ma Trixa, Onsdag den 13. februar 2013, 13:05

Jeg kunne have blevet den næste store diktator:
Hitler, Stalin og il Duce ville blegne sammenlignet med mig.
Så ødelagde min eks- mand det hele ved at forlange skilsmisse.
Jeg har dog aldrig haft det bedre, og takker hver dag min x, i det skjulte.
Jeg er lykkelig alene, for jeg elsker kun mig selv.
Alle I andre kan rende mig et vist sted...

Mest romantiske historie?

Skrevet af Jens Andersen, Onsdag den 13. februar 2013, 12:52

Her den anden dag, blev jeg forstyrret af min nabo Kenneth. Der kom mærkelige lyde fra hans lejlighed. Han var igang med at ordne en meget behåret dame med sin usandsynlig lille tissemand. Ta lige og vis lidt hensyn en anden gang, put dog noget malertape for nøglehullet.

body-sds

Skrevet af Body-sds, Onsdag den 13. februar 2013, 12:29

Der er jo ingen tvivl om at hun bliver mindet om ham i mange år frem, og hvordan vil det påvirke hendes liv fremover.

Mest romantiske historie?

Skrevet af Carina jensen, Onsdag den 13. februar 2013, 12:24

Her den anden dag ringede min bolleven og inviterede på pizza og cola. Han har stadig en lille, grim tissemand. Fik i det mindste gratis mad.

Mest romantiske historie?

Skrevet af Kenneth Hansen, Onsdag den 13. februar 2013, 12:09

Her den anden dag så jeg dvd og spiste pizza med min bolleveninde før vi knaldede - det synes jeg var meget romantisk

her den anden dag

Skrevet af Kurt hansen, Onsdag den 13. februar 2013, 15:51

her den anden dag gik jeg en tur. Det var meget romantisk.