Her er Seoul-bydelen hele verden synger om

Turisterne strømmer til Sydkorea, og popfænomenet Psy og hans monsterhit ’Gangnam Style’ får en stor del af æren for den øgede opmærksomhed - særligt for bydelen Gangnam i Seoul.

At flere end en milliard mennesker nu har set musikvideoen 'Gangnam Style' på YouTube mærkes i turistindustrien i Sydkorea. 2012 var nemlig et rekordår for antallet af turister i Sydkorea. Det skriver VG.no.

En talsperson for de koreanske turistmyndigheder fortæller til DailyMail, at 'Gangnam Style' har skabt et helt nyt marked.

- Bare fra Storbritannien har vi haft en øgning på 10,6 pct. Det er en klar indikation på den øgende popularitet til Sydkorea som turistdestination. Psys ’Gangnam Style’ har bidraget stærkt til dette, sier Ramy Salameh til avisen.

Sydkorea har samlet oplevet en stigning på 13,4 pct. flere turister sidste år, og turistmyndighederne forventer kun, at opturen vil fortsætte.

Gangnam en fashionabel bydel i hovedstaden Seoul og turister, der besøger Seoul har mulighed for at komme på en guidet Gangnam-tur. Her bliver turisterne præsenteret for bydelen med bl.a. de eksklusive modebutikker og spa-afdelinger. Der tilbydes også kurser for folk, der gerne vil lære mere om Gangnam-musikgenren, der har fået navnet K-pop.

For at lokke flere turister til har turistmyndighederne for nylig lanceret en video, der fungerer som en guide til det ’ægte’ Gangnam. Videoen er foreløbig blevet set af 400.000 personer. Flere nye hoteller forventes ifølge The Guardian også at åbne i 2013, mens New York Times beretter om et besøgscenter med et hologram af Psy, som danser dansen fra Gangnam Style.

Bydelsleder i Gangnam, Shin Yeon-hee, mener, at bydelen Gangnam allerede kan sammenlignes med amerikanske bydele som Manhattan eller Beverly Hills.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08