Den mexikanske tatovør Maria Jose Cristerna - kendt som vampyr-kvinden.
Den mexikanske tatovør Maria Jose Cristerna - kendt som vampyr-kvinden. Foto: TOMAS BRAVO

35-årige Maria Jose Cristerna fra Mexico er glad for vampyrer, og det er heller ikke svært at få øje på hendes passion.

Hun blev gift som 17-årig, udannede sig til advokat og blev mor til fire. Men så opdagede hun tatoveringerne og piercingerne - og i dag ligner hun nok mere end vampyr end en advokat.

For i dag er næsten 100 pct. af 35-årige Maria Jose Cristernas krop fyldt med tatoveringer, og hendes ansigt er mere eller mindre fyldt med talrige piercinger, titanium-implantater og hugtænder.

- Jeg kommer fra en dybt religiøs familie, studerede på en religiøs skole, stod hvid brud og var i gang med en karriere. Jeg ville bare gøre de rigtige ting, fortæller hun til The Sun. 

Trangen til at 'genfinde' sig selv som vampyr og bryde normerne opstod efter en rædselsvækkende historie om vold i hjemmet.

Flagermus


For nyligt kunne hun så fremvise endnu flere 'kropssmykker' på en tatoveringsudstilling i Monterrey i Mexico. Hun havde fået et nyt sæt titanium-implantater i ansigtet, der forestiller horn og helt nye hugtænder. Men trods de nye - og ret så skræmmende - 'kropssmykker' bedyrer hun, at hun stadig lever et helt formalt liv.
 
- De horn jeg har, er en symbol på styrke og blev implanteret uden bedøvelse, siger Maria Jose Cristerna, der er mor til fire.

Paranormal


- Jeg valgte at få hugtænderne lavet, fordi jeg elskede vampyrer som lille, og jeg valgte at få ændret farven på mine øjne, så de kom til at se ud, som jeg virkelig ønskede.

Men Cristernas forvandling er langt fra færdig. Næste skridt er at få horn implanteret i nakken. 

- Tatovering er min måde at være udødelig på. Min måde virkelig at være en vampyr på og ikke dø.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.