En 26-årig mand og familiefar fra Florida blev søndag anholdt af politiet, efter at han efterlod sit 11 måneder gamle barn i en spiritusforretning i tilknytning til stripbaren Shark Lounge Gentlemans Club,
En 26-årig mand og familiefar fra Florida blev søndag anholdt af politiet, efter at han efterlod sit 11 måneder gamle barn i en spiritusforretning i tilknytning til stripbaren Shark Lounge Gentlemans Club, Foto: RICK REUION (arkivfoto)
En 26-årig mand og familiefar fra Florida blev søndag anholdt af politiet, efter at han efterlod sit 11 måneder gamle barn i en spiritusforretning i tilknytning til stripbaren Shark Lounge Gentlemans Club i Daytona Beach, skriver Huffington Post.

Forinden havde den temmelig berusede mand sagt til en ekspedient i forretningen, at han skulle holde øje med barnet. Ekspedienten valgte imidlertid at tilkalde politiet, som ved ankomsten kunne konstatere, at babyen var sulten og havde udslæt i ansigtet.

Efterfølgende fik betjente fat i den 26-årige far, som nu er sigtet for misrøgt af sit barn. Barnet er blevet overdraget til de sociale myndigheder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.