Utroligt men sandt

Fuld familiefar glemte baby på stripklub

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En 26-årig mand og familiefar fra Florida blev søndag anholdt af politiet, efter at han efterlod sit 11 måneder gamle barn i en spiritusforretning i tilknytning til stripbaren Shark Lounge Gentlemans Club, Foto: RICK REUION (arkivfoto)

En 26-årig mand og familiefar fra Florida blev søndag anholdt af politiet, efter at han efterlod sit 11 måneder gamle barn i en spiritusforretning i tilknytning til stripbaren Shark Lounge Gentlemans Club i Daytona Beach, skriver Huffington Post.

Forinden havde den temmelig berusede mand sagt til en ekspedient i forretningen, at han skulle holde øje med barnet. Ekspedienten valgte imidlertid at tilkalde politiet, som ved ankomsten kunne konstatere, at babyen var sulten og havde udslæt i ansigtet.

Efterfølgende fik betjente fat i den 26-årige far, som nu er sigtet for misrøgt af sit barn. Barnet er blevet overdraget til de sociale myndigheder.

Det læser andre