Fredagen bød på den ene sensationelle historie efter den anden. Mange er sikkert faldet i med begge ben, mens andre har spottet aprilsnarrene med det samme.

En del har været så gennemførte og utrolige, at ingen har løftet et øjenbryn.

Eksempelvis rykkede norsk politi ud på et asylcenter i Oslo, da en asylansøger var i sit humoristiske hjørne og havde anmeldt et slagsmål på centret, hvor en person angiveligt lå livløs.

Men det var ingenlunde tilfældet. Da betjentene ankom til centret, åndede alt nemlig fred og idyl.

I britiske The Telegraph har historien floreret om, at Englands fodboldlandshold risikerer at blive smidt ud af sommerens EM-slutrunde i fodbold, hvis briterne vælger at forlade EU.

Ifølge avisen er det tyske og franske fodboldspidser i forbundet UEFA, som står bag forslaget.

Når vi nu er ved Storbritannien og landets forhold til EU, så skrev det britiske teleselskab BT fredag d. 1. april, at traditionen med aprilsnar ville blive flyttet til den 2. april, såfremt Storbritannien stemmer ja at forblive i EU.

Flytningen skulle sikre, at aprilsnarrene ikke kolliderer med Otto von Bismarcks fødselsdag, som er den 1. april.

Ifølge et britisk medie overvejede man at flytte 1. april for ikke at genere den tyske kansler Otto von Bismarck på hans fødselsdag.
Ifølge et britisk medie overvejede man at flytte 1. april for ikke at genere den tyske kansler Otto von Bismarck på hans fødselsdag. Foto: -
Vis mere

Selv den tyske ambassade i Storbritannien brugte dagen på at udsende en snydehistorie.

De hævdede tidligere i en pressemeddelelse, at den tyske regering pønsede på at gøre rugby til landets nye nationalsport. En sport, som engelske sportshjerter har et særligt varmt forhold til.

Og selv i Kina har den spøgefulde leg vundet indpas.

Fredag udsendte det kinesiske nyhedsbureau Xinhua således nyheden om, at aprilsnar snart bliver forbudt i Kina.

»Traditionen med aprilsnar stemmer ikke overens med vores kulturelle traditioner og socialistiske kerneværdier,« skrev bureauet ifølge Washington Post.