Selv om Darren Starr skabte universet om Carrie Bradshaw og hendes mandejagt, havde han ingen medbestemmelse på den sukkersøde slutning.

København: Med en blanding af mode og mænd fangede de fire veninder fra New York en hel generation af unge kvinder i "Sex and the City".

Serien centrerede sig om klummeskribenten Carrie Bradshaw og alle de frøer, hun kyssede på sin vej i jagten på at finde den eneste ene sammen med veninderne bestående af den polerede galleriejer Charlotte, den sarkastiske topadvokat Miranda og den mandehungrede pr-kvinde Samantha.

I seriens første afsnit møder Carrie en cigarrygende forretningsmand, som hurtigt får tilnavnet mr. Big, og parret svirrer konstant om hinanden, selv om han gentagne gange knuser hendes hjerte.

I seriens sidste afsnit rejser Big til Paris for at redde Carrie fra sit daværende forhold, og sammen løber de mod solnedgangen med hinanden i hænderne.

Selv om Big var en værre baryler, endte ham og Carrie alligevel med hinanden, og den sukkersøde slutning passede bestemt ikke seriens skaber, Darren Starr.

- Når man giver andre folk lov til at skrive og producere din serie, mister man retten over nogle ting, siger han i sin nye bog, "Darren Star: The Kindle Singles Interview", ifølge Huffington Post.

- Man bliver nødt til at lade dem følge deres vision, men jeg synes, at serien forrådte sig selv - kvinder finder ikke nødvendigvis lykken i ægteskabet, lyder de hårde ord fra "Sex and the City"-skaberen.

- Ikke at kvinder ikke kan finde lykken der, men det var netop, hvad der gjorde, at serien adskilte sig fra romantiske komedier, og det var netop dét, seerne kunne lide, siger den Emmy-vindende idémager, der også står bag "Beverly Hills 90210" og "Melrose Place".

Siden "Sex and the City" sluttede i 2004, er der lavet to efterfølgende spillefilm. Serien har vundet hele otte Golden Globe-statuetter og et hav af Emmy-priser.

/ritzau/FOKUS