Se billederne: De værste Photoshop-fejl - nogensinde - Underholdning | www.bt.dk

Se billederne: De værste Photoshop-fejl - nogensinde

Italiensk tøjdesigner synes tilsyneladende ikke om Beyoncés figur.

Hun har former, som alverdens mænd sukker over og kurver, lige så mange kvinder higer efter at få. Men den amerikanske sangstjerne Beyoncé er åbenbart ikke smuk nok til at være fotomodel.

I hvert fald har en grafiker hos den italienske tøjdesigner Roberto Cavalli været lige lovlig flittig med photoshop-redigeringen af et billede, hvor superstjernen bærer én af firmaets kreationer. Faktisk er Beyoncé skrumpet adskillige størrelser, og man skal se virkelig godt efter for overhovedet at se, at det er hende, der er på billedet.

Og resultatet? Ak og ve! Den smukke kvinde er blevet forvandlet til en kunstig tændstikdame (til venstre), der ser ud, som om hun kan knække midt over hvert øjeblik, det skal være. Til højre ses Beyonce som hun virkelig ser ud i kjolen.

Det er ikke første gang, Boyoncés kvindelige figur er blevet strøget i photoshop. I foråret fik tøjfirmaet H&M problemer, da de i en højprofileret reklamekampagne for sæsonens badetøj ønskede at anvende stærkt redigerede billeder. Den gang krævede sangerinden, at H&M brugte de oprindelige billeder.

12. juni 2013
1 / 80