Underholdning

Nikolaj Lie Kaas får hovedrolle i Adler-Olsen krimi

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Jussi Adler-Olsens populære krimier om Afdeling Q skal filmatiseres, og hovedrollen som den matrede politimand Carl Mørck skal spilles af Nikolaj Lie Kaas, skriver b.dk

Foreløbig er fire film på tegnebrættet, men planen er, at alle de planlagte ti bøger om Afdeling Q skal transformeres til det store lærred i takt med, at Jussi Adler-Olsen skriver dem.

- Jeg havde ikke læst bøgerne, inden jeg sagde ja, men nu er de min bibel, for jeg skal inspireres og bliver nødt til at suge alt, hvad jeg kan, og finde ud af, hvad jeg kan bruge og hvad jeg ikke kan bruge, siger Nikolaj Lie Kaas.

Den første film bliver »Kvinden i buret« og Nikolaj Arcel – som vi bl.a. kender fra »En kongelig affære« – skriver manuskriptet, ligesom han som minimum skriver manuskripterne til de følgende tre film, mens Mikkel Nørgaard – som bl.a. har lavet »Klovn the Movie« skal instruere.

Det læser andre