Skuespillerinden Reese Witherspoon rammer det skarpe hjørne til marts, men føler sig mere på toppen i dag, end hun gjorde i 20'erne.

København: Ikke 40, fed og færdig, men derimod fyrre, frisk og frejdig. Sådan går Reese Witherspoon mod det kommende skarpe hjørne, hun runder den 22. marts i år.

Faktisk føler skuespillerinden sig sprødere end nogensinde med både fuld fart på familielivet og også sin forrygende filmkarriere, fortæller hun i den kommende februarudgave af modemagasinet Harper's Bazaar.

Reese Witherspoon nude2

- Jeg er meget mere åben nu - i mine 20"ere var jeg bange for alting. Jeg vidste ikke, hvor min karriere gik hen. Jeg vidste ikke, om folk brød sig om mine film, og jeg havde svært ved at snakke med andre mennesker, erkender den i dag Oscar-vindende "Walk the Line"-stjerne.

Her ses Reese Witherspoon, der hun ankommer til Oscar-nomineringen 22. februar 2015 i Californien
Her ses Reese Witherspoon, der hun ankommer til Oscar-nomineringen 22. februar 2015 i Californien Foto: MARK RALSTON

- Jeg var 25 år, da "Blondinens hævn" udkom, 26 med "Sweet Home Alabama" og 29 år med "Walk the Line", og jeg var så angstfyldt.

- I dag føler jeg mig som en forandret person. Det er fantastisk at blive ældre - man står ved, hvem man er og siger, hvad man mener, fastslår Witherspoon i interviewet.

De 50 bedste nøgen-scener nogensinde - se alle billederne
Nøgen
Læs også:
De 50 bedste nøgen-scener nogensinde - se alle billederne

Derfor kryber skuespillerinden ikke ind under dynen med en bøtte is og begræder sin fremskredne alder.

- Der bliver en stor fest hjemme i Nashville med familie, venner, livemusik, god mad og børnene, røber filmstjernen kortfattet om den forestående festivitas.

Witherspoon er mor til 12-årige Deacon og 16-årige Ava, som hun fik under ægteskabet med Hollywood-skuespilleren Ryan Phillippe, mens hun har en treårig søn med sin nuværende managermand, Jim Toth.

/ritzau/FOKUS

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook