Chok på Roskilde-spillested: Ukendt band var stjerner i forklædning

  •  
  • DAD optrådte torsdag aften i skæg og paryk på 'Gimle' i Roskilde.
1 2

Pludselig blev stemningen meget, meget bedre

Onsdag aften holdt det lokale Roskilde-spillested 'Gimle' rockkoncert som afslutning på et godt rockår. Til koncerten mødte omkring 100 mennesker, der var mødt op for at høre forholdsvis ukendte rockbands. Heriblandt Slow Rampage, der dog viste sig at være fire prominente rock-guruer forklædt i skæg og paryk, skriver Sn.dk 

Da bandet - iført deres forklædninger -  gik på scenen startede de med at spillede to covernumre af DAD, der lød miserabelt.

Efter de to numre afslørede bandet dog sin sande identitet, og det viste sig at være de ægte DAD'er, der havde forklædt sig og byttet rundt på rollerne, så den normale trommeslager, Laust Sonne, var forsanger og Jesper Binzer styrede trommer. Det skriver Sn.dk.

Overraskelsen var til stor glæde for de fans, der intetanende var dukket op til 'Gimles' julekoncert, men i stedet fik lov at opleve 'landsholdet i rock'.

- De her gutter gik på som det sidste af 3 bands. De starter med at spille et par covernumre, og så begynder forsangeren at smide forklædningen. Og ja, så var det sgu DAD! Jeg kan slet ikke beskrive stemningen. Vi var max 80 mennesker. Det var SÅ vildt, skriver Benedicte Botorp på bandets Facebookside.

- Det var så pisse sejt, skriver Bianca Anhalt kort og godt.

Se video af koncerten her

Læs også: