Underholdning

Bon Jovi tager to års pause

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Frontmand Jon Bon Jovi gør comeback på det store lærred, mens bandet holder pause.

Lige nu er Bon Jovi i gang med en omfattende verdensturné, men når den bliver rundet af i Lissabon 31. juli, må fans vente længe på at se rockbandet igen.

Frontmand Jon Bon Jovi og hans fire bandmedlemmer har nemlig besluttet sig for en mindst to år lang pause fra musikken.

- Nogle gange er det nødvendigt med en pause, så folk værdsætter én mere. Vi har i hvert fald brug for et par år fri, det er helt sikkert, siger trommeslager Tico Torres til magasinet Rolling Stone.

Om musikken skal lægges helt på hylden de kommende par år, melder historien intet om, men frontmand Jon Bon Jovi har tidligere meldt ud, at han til nytår vender tilbage på det store lærred i opfølgeren til kærlighedskomedien "Valentine's Day".

Tidligere har han blandt andet gjort sig i filmene "U-571" og "Cry Wolf", mens han også har gæsteoptrådt i tv-serierne "Ally McBeal" og "Sex and the City".

Inden Jon Bon Jovi kaster sig over filmens verden, kan danske fans glæde sig til et gensyn med de amerikanske rocklegender. Bon Jovis verdensturné giver nemlig også plads til et besøg i Danmark 19. juni, hvor bandet spiller i Casa Arena i Horsens.

Bon Jovi har gennem tiden spillet flere end 2600 koncerter i over 50 lande. Sidste gang, bandet lagde vejen forbi Danmark, var i 2008, hvor de spillede koncert i Gammel Estrup ved Randers.

Her gik hundredvis af koncertgængere glip af koncerten på grund af et logistisk kaos, men andre kom håbløst for sent.

/ritzau/

Det læser andre