051SElots6Billedbladets-TV-.jpg
Tv-værten Jes Dorph-Petersen valgte at vise sig sammen med sin nye kæreste, sminkøsen Mai-Britt Haurholm, ved den årlige uddeling af BilledBladets tv-priser på Hotel d’Angleterre.
051SElots6Billedbladets-TV-.jpg
Tv-værten Jes Dorph-Petersen valgte at vise sig sammen med sin nye kæreste, sminkøsen Mai-Britt Haurholm, ved den årlige uddeling af BilledBladets tv-priser på Hotel d’Angleterre.
051SElots5Billedbladets-TV-.jpg
Morten Resen er endnu en af de tv-værter, der har valgt at sige et midlertidigt farvel til ’Go’ morgen Danmark.?»Mit højdepunkt var min beslutning om at tage en pause fra ’Go’ morgen Danmark’. Det tog lang tid for mig at beslutte mig til det,« fortalte Morten Resen, der var nomineret til prisen som årets underholdningsvært.
051SElots9Billedbladets-TV-.jpg
Musical-stjernen og flere gange vinder af Vild med dans, Silas Holst havde taget Louise Mahnkopf, der er hans nære veninde og moderen til hans datter Maggie Mi, med. For ham var det personlige højdepunkt, da datteren fyldte ét år.?»Det var en stor og dejlig dag og faktisk en ret vild oplevelse«, fortalte den populære danser.«
051SElots2Billedbladets-TV-.jpg
Fire af de fem ’Rigtige mænd’ var mødt frem, fordi de var nomineret til prisen ’Årets nye tv-program. Her fortalte ’Hammer’, at hans højdepunkt havde været at gennemføre en X-terra. Mens Palle Enevoldsens var noget helt andet. »Mit var at få lavet 420 rigtige gode knipper hø,« fortalte han. ?Fra venstre er det Jonas Iversen, Søren ’Smed’ Holm, træneren Jacob Søndergaard, Jan ’Hammer’ Lund og Palle Enevoldsen.
051SElots4Billedbladets-TV-.jpg
Arkitekten og den tidligere ’X Factor’-vært Eva Harlou kom alene, men strålede om kap med sin røde kjole. Sidste år var et opbruds­år for Eva Harlou, der blev skilt fra sin mand, Thomas Truelsen og siden er blevet kædet sammen med grevinde Alexandras eks-mand, fotografen Martin Jørgensen. Ham ville Eva Harlou ikke tale om. Men ville til gengæld gerne fortælle, at hendes højdepunkt sidste år helt klart var at være vært på ’X Factor’.
051SElots1Billedbladets-TV-.jpg
Den tidligere vært på ’Vild med dans’ og nuværende redaktør og indehaver af bladet CriCri Christiane Margueritte Schaumburg-Müller blæste nærmest alle omkuld, da hun på ægte diva-vis indtog løberen.
051SElots8Billedbladets-TV-.jpg
Den tidligere vært på TV2 Lisbeth Østergaard blev sidste år mor til sønnen Carl. ?»Der er ingen tvivl om, at mit højdepunkt sidste år var at blive mor. Han bliver ét år om ni dage,« fortalte værten, der netop har sagt sit job på TV2 op. Endnu er det ikke kommet frem, hvad Lisbeth Østergaard så skal lave, men i går afslørede hun, at det igen bliver fjernsyn.
051SEBilledbladets-lots-212.jpg
Ankermand på DR TV-Avisen, Kåre Quist, vandt igen i år prisen som årets nyhedsvært. Han kom sammen med sin journalist-hustru, Tine Røgind. Da han skulle svare på, hvad der havde været årets højdepunkt, kom svaret prompte.?»Det har været mit år med Carl og Tine her. At se ham blive to år, er det bedste i hele verden,« lød det fra en storsmilende Quist. Her ses parret med DRs Tine Götzsche.
051SElotte7Billedbladets-TV.jpg
Mikkel Beha, der har vundet prisen som årets underholdningsvært fire gange i træk og vandt igen i år. Hans højdepunkt sidste år var at modtage en mail.?»Den var fra drengene, der fortalte, at de havde dykket sammen med en pukkelhval og dens unge,« fortalte Mikkel Beha, der ikke har set sine to sønner i fire måneder. Mikkel kom sammen med sin hustru Marian Midé.

Det myldrede med kendte tv-folk på den røde løber ved uddelingen af årets tv-pris.

Jens Nørgaard Larsen | foto

Det var til Billed-Bladets tv-pris uddeling, at den populære tv-vært Jes Dorph valgte at vise sig sammen med sin nye kæreste, Mai-Britt Haurholm.

Sidste år var på mange måder et hårdt år for tv-værten Jes Dorph-Petersen. Han blev både skilt fra Louise Dorph, som han var gift med i to år, og han måtte tage sig en timeout fra yndlingsjobbet som vært på ’Go aften Danmark’ på TV2 for at gennemgå en afvænningskur for sit alkoholmisbrug. Derfor skulle han også lige tænke sig om, da han blev spurgt om, hvad hans højdepunkt havde været sidste år.

»Det var mit nye arbejde på Go’ aften Danmark. Men et højdepunkt var også at møde Mai-Britt, som jeg mødte i slutningen af 2015,« fortalte Jes Dorph-Petersen, da BT mødte ham og kæresten Mai-Britt Haurholm, som er freelance-sminkør, på den røde løber forud for uddelingen af Billed-Bladets tv-priser.

Tager det stille og roligt

Her fortalte den populære tv-vært også, at han havde det strålende. Men at han og kæresten endnu ikke var parate til at tage det store skridt og flytte sammen.

»Vi tager det stille og roligt,» lød det fra Mai-Britt Haurholm, mens Jes Dorph nikkede energisk, inden parret forsvandt ind bag d’Angleterres imposante dobbelte glasdøre.

’Badehotellet’ vandt

Her skulle der uddeles ikke mindre end otte priser, blandt andet årets mandlige og kvindelige sportsværter, der gik til Morten Ankerdal og Heidi Frederikke Sigdal, der netop har forladt sit job som sportsvært på TV2.

Priserne som årets mandlige og kvindelige nyhedsværter gik til Kåre Quist på DR og Divya Das på TV2. Prisen som årets mandlige og kvindelige underholdningsværter gik til Mikkel Beha Erichsen og Lene Beier. Årets nye tv-program gik til tv-serien ’Norskov’, og den populære TV2-serie ’Badehotellet’ løb med prisen for Årets tv-program. De øvrige priser var ikke uddelt ved redaktionens slutning.

Se billeder fra uddelingen herunder.

 

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook