Udland

Sne-ramte USA hylder 'Verdens bedste pizza-mand'

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En pizzaria-ejer bliver i øjeblikket hyldet som en mindre helt på Facebook.

Normalt plejer man måske at bestille en nummer 17 med ekstra ost, når man ringer til den lokale pizza-mand, men i Pennsylvania i USA leverer Tom Wynkoop, der ejer 'Fox's Pizza of Ligonier' i øjeblikket også receptpligtig medicin og andre fornødenheder til døren, hvis man ringer til hans mobil.

De usædvanlige bestillinger tager han imod, fordi store dele af USA i øjeblikket er ramt af så voldsomme kuldegrader, at borgerne i flere stater er blevet bedt om at blive indendørs.

- Fordi vejret er så slemt, kan du ringe til min mobil, og så vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at få de nødvendige ting frem til dig (medicin, mad mm.). Du behøver ikke at bestille pizza, skrev han forleden på Twitter og Facebook. 

I det område hvor Tom Wynkoop driver sit pizzaria, bor der mange ældre, der har brug for medicin, og det er dem, han gerne vil skåne for det meget kolde vejr.

- Jeg ved, at det er hårdt for de gamle at komme ud, og vi bor i et område med mange gamle, så vi er nødt til at være her for hinanden, har Tom Wynkoop sagt til det amerikanske medie wpxi.com.

Historien har ført til, at den venlige pizza-mand bliver hyldet af flere amerikanske medier og på Facebook:

'Vi har brug for flere personer som dig i verden', 'Gud har en speciel plads til folk som dig' og 'Du er en fantastisk person' lyder en række kommentarer på pizzariaets Facebook side, hvor en bruger også skriver:

- Hvis der ikke var flere hundrede kilometer mellem os, så ville jeg bestille en pizza blot så jeg kunne fortælle dig, hvor fantastisk du er.

Relaterede

Det læser andre