Se billederne: Her er pletskuddene, der kan tage pusten fra dig | BT Udland - www.bt.dk
Foto: FILIP SINGER

Se billederne: Her er pletskuddene, der kan tage pusten fra dig

SMS

Her ses en række udvalgte billeder fra nyhedsdøgnet fra rundt omkring i verden.

Billeder udvælges af billedredaktørene hos Reuters, AFP og EPA.

Foto: JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Her er vi til grisevæddeløb i schweiziske Ecuvillens. Grisevæddeløbet er et af de helt store højdepunkter ved det årlige, store marked i byen.

Foto: DOMINIC EBENBICHLER

Fantasisk efterårsudsigt til Serles-bjergene i Mediers i det vestlige Østrig,

Foto: AKHTAR SOOMRO

Var det noget med en designerkamel? En kunstner er her i aktion ved kvægmarkedet i Karachi, Pakistan før Eid al-Adha festivalen, der går i gang denne weekend.

Foto: MARIO ANZUONI

Basketlegenden Koby Bryant fik bogstavelig tabt slim til den store guldmedalje, da han blev hædret i børneshowet Kids Choice Sport, der afholdt stort Award Show natten til lørdag.

Foto: ALI LUTFI

En 145 år gammel indonesisk mand, Sodimejo, også kaldet 'Mbah Gotho' sidder foran sit hus i Sragen i det centrale Java, Indonesien den 29. august 2016. Mbah Gotho menes at være verdens ældste mand med dokumentation på at han blev født i 1870.

Foto: AHMAD YUSNI

Malaysiske borgere svinger med det malaysiske nationalflag, mens de marcherer under uafhængighedsdagens fest til en generalprøve i Kuala Lumpur i Malaysia den 29. august 2016.
Malaysia, som opnåede uafhængighed fra det britiske kolonistyre i 1957, fejrer sin 59. uafhængighedsdag den 31. august 2016.

Foto: MUJAHID SAFODIEN

Jomfruer bærer og lægger siv, mens de synger og danser under den årlige kongelige Reed Dance på Ludzidzini kongepaladset den 28. august 2016 i Lobamba i Swaziland. Umhlanga, eller Reed Dance ceremoni, er en årlig Swazi-kulturel begivenhed, hvor titusinder af Swazi-piger rejser til fra de forskellige høvdingedømmer i Ludzidzini Royal Village for at deltage i otte-dags begivenheden. Reed Dance er en skønhedskonkurrence, hvor kong Mswati III kan vælge sig en ny kone ud af de titusinde unge jomfruer, der er kommer for at danse for ham.

Foto: SHAHZAIB AKBER

En dreng fjerner regnvand fra sin hytte efter et voldsomt regnvejr i Karachi i Pakistan den 28. august 2016. Vild monsunregn over hele landet har taget flere menneskeliv de sidste par uger. Pakistans meteorologiske afdeling forudsiger flere regnbyger i de kommende dage.

Foto: DIVYAKANT SOLANKI

En model præsenterer en kreation af den indiske designer Sabyasachi Mukherjee under Grand Finale af Lakme Fashion Week (LFW) Vinter 2016 i Mumbai i Indien den 28. august 2016.

Foto: Shiraaz Mohamed

Swazi konge Mswati III (midtfor) ankommer her til den årlige Reed Dance ceremoni i Manzini i Swaziland den 28. august 2016. Den årlige Reed Dance ceremoni er en kulturel begivenhed, der blandt andet omhandler unge kvinders rettigheder og deres udvikling fra unge jomfruer til voksne kvinder. Ugerne og dagene op til cereomonien skærer pigerne siv over og præsenterer dem for kong Mswati III.

Foto: MARCO LONGARI

En kvinde vasker sin fod i regnen, mens katolske nonner går fra søndagens gudstjeneste i St. Michel kirken i Libreville den 28. august 2016.

Foto: FILIP SINGER

Her 'cliff-diver' en mand fra en 10 meter høj klippe i et oversvømmet område med granitbrud tæt på landsbyen Hrimezdice på en varm sommerdag i det centrale Bøhmen i Tjekkiet den 28. august 2016.

Foto: JEAN-CHRISTOPHE BOTT

'Kongen' af alpin wrestling, Mathias Glarner, bliver fejret ved siden af tyren 'Mazot de Cremo' efter Swiss Alpine Wrestling og Herdsman Festival 2016 i Estavayer, Schweiz den 28. august 2016. Federal Alpine Wrestling Festival finder sted hvert tredje år og samler de allerbedste alpine brydere, som herefter skal kåre den næste 'konge' af alpin brydning.

Foto: FAROOQ KHAN

En Kashmiri mand går langs bredden af Dal Lake i regnvejr i Srinagar i den indiske by Kashmir den 28. august 2016. Indiske Kashmir oplever en masse regn og den meteorologiske afdeling har forudsagt let til moderat nedbør i yderligere 24 timer - trods sommersæsonen.

Foto: MARIANO CIEZA MORENO

Her er en brand ved at tage fat i landsbyen Piedrabuena, Ciudad Real, i det centrale Spanien den 28. august 2016.

Foto: LUCAS JACKSON

Britney Spears optræder under MTV Video Music Awards i New York den 28. august 2016

Foto: MICHALIS KARAGIANNIS

Her har de græske borgere mulighed for at ro 'Olympias'. Det er en rekonstruktion af en gammel athensk triere - et skib bestilt af den græske flåde.Her er vi i den sydlie forstad til Faliro i Athen, Grækenland den 28. august 2016.

Foto: DEAN TREML

Dette billede er firgivet af Red Bull og taget den 27. august 2016. Det viser mexicanske Jonathan Paredes udspring fra den 27 meter høje platform til den første konkurrencedag ud af fem ved Red Bull Cliff Diving World Series i Polignano a Mare.

Foto: ETIENNE LAURENT

Den kenyanske atlet Nicholas Bett (V), den amerikanske Kerron Clement (Midt) og den portoricanske atlet Javier Coulson kigger på pointtavlen til mændenes 400m hækkeløb konkurrence til IAAF Diamond League på Stade de France i Saint-Denis tæt på Paris, Frankrig, den 27. august 2016.

Foto: GIAN EHRENZELLER

En dreng hopper i vandet ved Walensee-søen ved Murg i Schweiz d. 27. august 2016

Foto: KIM KYUNG-HOON

Samba-dansere optræder under det årlige Asakusa Sama Karneval i Tokyo, Japan d. 27. august 2016

Foto: HARISH TYAGI

En mand står i solnedgangen på en indisk båd og tørrer sit tøj efter en dags arbejde ved bredden af Brahmaputra-floen i Guwahati, Indien d. 27. august 2016.

Foto: Adam Ihse/TT

Danske Maja Alm løber under kvindernes konkurrence ved VM i orientering i Tanum i det sydlige sverige d. 27. august 2016

Foto: EDUARDO MUNOZ

Folk deltager i den årlige Afropunk musikfestival i bydelen Brooklyn i New York d. 27. august 2016

Foto: Andrew Boyers

En Watford maskot står ved sprinktler-system før kampen mellem Watford og Arsenal i Premier League starter i Storbritannien d. 27. august 2016

Foto: RONY MUHARRMAN

En indonesisk soldat kører på en motorcykel gennem tyk røg fra en brændende jord i Kampar i Riau-provinsen, Indonesion d. 27. august 2016.
Ifølge medie-rapportere er tusindvis af brandmænd blevet sendt til Riau-provinsen for at holde øje med jorden og skovbrandene. Indonesiske myndigheder rapporterede d. 26. august, at der er blevet anholdt mere end 450 personer med tilknytning til skovbrande, der ramte landet tidligere i år og forårsagede en sky af giftig røg, som påvirkede flere lande i regionen.
Lederen af det nationale politikorps, Tito Karnavian, har udtalt, at anholdelserne skal afskrække eventuelle virksomheder og landmænd, der selv starter ukontrollerede afbrændinger af landbrugsjord, for at rydde ud og derefter kunne opstarte ny produktion.

Foto: ZOLTAN BALOGH

Festival-gængere kysser under en dobbelt strand-festival (Strand og B.my.Lake) ved Balaton-søen i Zamardi, 112 km sydvest for Budapest, Ungarn d. 26. august 2016

Foto: CHINA STRINGER NETWORK

En mand optræder på en line i Qingtongxia, Ningxia Hui regionen i Kina d. 26. august 2016

Foto: JOHN VIZCAINO

Her ses Leidi, som er medlem af 51st Front of the Revolutionary Armed Forces of Colombia (FARC). Billedet er taget i en lejr i Cordillera Oriental, Columbia d. 16. august 2016.

Foto: DAMIR SAGOLJ

Tyske kansler Angela Merkel ser sammen med den mongolske præsident Tsakhiagiin Elbegdorj en traditionel nomadisk Naadam festivaloptræden under et ASEM-møde (Asien-Europa møde) lidt uden for Ulaanbaatar i Mongoliet.

Foto: BAY ISMOYO

Vulkanen Mount Bromo spyr aske op i luften under et vulkanudbrud. Mount Bromo ligger i Bromo-Tengger-Semeru National Park i Indonesien, og den består af adskillelige vulkaner.

Foto: BRUNO KELLY

En graffiti-kunstner laver et kæmpe vægmaleri af indfødte folk fra fem forskellige kontinenter på Rios Olympiske boulevard op til de Olympiske Lege i Rio de Janeiro i Basilien til august 2016.

Foto: DAMIR SAGOLJ

Den mongolske præsident Tsakhiagiin Elbegdorj (th) byder japans premierminister Shinzo Abe velkommen på Genghis Square i det centrale Ulaanbaatar i Mongoliet.

Foto: NOEL CELIS

Børn leder efter metalaffald ved havnen i Manila i Filippinerne.

Foto: FRISO GENTSCH

Den tyske Meredith Michaels-Beerbaum i aktion på sin hest Fibonacci 17 til the Nations Cup ved CHIO international horse show i Aachen, Tyskland.

Foto: JON SUPER

Nøgne frivillige, der er blevet malet blå for at afspejle farverne i maritime malerier på Hull's Ferens kunstgalleri, deltager i den amerikanske kunstner Spencer Tunicks »Sea of Hull«-installation i Kingston upon Hull. Kunstneren, der er baseret i New York, har gennem de sidste 20 år skabt over 90 kunstinstallationer forskellige steder i verden, fx i operahuset i Sydney og Place des Arts i Montreal.

Foto: JEFF PACHOUD

Hollandske Tom Dumoulin på 9. etape af årets Tour de France, der løber mellem Vielha Val d'Aran og Andorre Arcalis.

Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS

Demonstranter fra folkebevægelsen Black Lives Matter i det centrale London under en demonstration mod politidrab af sorte mænd i USA.

Foto: JUNG YEON-JE

Pandaen Le Bao leger med sin fødselsdagskage lavet af kæmpe isterninger. Kagen er lavet til et par af de store pandaer i Sydkoreas Everland Amusement and Animal Park i det sydlige Seoul.

Foto: JOSE JORDAN

Tilskuere springer i vandet efterfulgt af en tyr under det traditionelle tyreløb »Bous a la mar« (Bull in the sea) i havnen i Denia nær Alicante i Spanien.

  
   Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC

JJ Barea fra Puerto Rico forsøger at komme forbi serbiske Nikola Kalinic (th) under FIBA World Olympic Qualifying finale 2016 i basketball.

Foto: BORIS HORVAT

Den engelske forsvarer Kyle Walker kæmper om bolden med den russiske angriber Fedor Smolov i EM-gruppekampen mellem England og Rusland d. 11. juni 2016.

Foto: LUKE MACGREGOR

En hund kigger frem fra under et bord med mad i Petworth i det sydlige England. Indbyggere mødes på torvet for at fejre dronning Elizabeths 90-års fødselsdag.

Foto: HANDOUT

En fisk fanget i en gennemsigtig vandmand i Stillehavet ud for Byron Bay på Australiens østkyst.

  
   Foto: SAM MOOY

Sydney Harbour Bridge oplyses af regnbuefarver til ære for ofrene for masseskyderiet på et diskotek i Orlando, Florida. Mindst 50 mennesker blev dræbt og 53 såret på homoklubben af en 29-årig amerikansk statsborger med afganske rødder, Omar Mateen. Gerningsmanden blev skudt af politiet i en skududveksling efter han tog gidsler på diskoteket.

Foto: ARINDAM DEY

En indisk arbejder tørrer seviiyan (tynd vermicelli-pasta) på en fabrik i Agartala. Den tynde pasta bruges i en traditionel sød ret lavet af muslimer under Ramadan. Muslimer over hele verden holder Ramadan, den helligste måned i den islamiske kalender, hvor tilhængere faster fra tidlig morgen til sen aften.

  
   Foto: KEVIN LAMARQUE

Der flages på halv ved Washington-monumentet i Washington DC for at ære ofrene for weekendens skyderi på et homodiskotek d. 13. juni i Orlando, Florida.

Foto: MARKO DJURICA

To heste kigger ud af et vindue i deres stald i nærheden af landsbyen Pontoiraklia i Grækenland.

Foto: STEVE DIPAOLA

Blessing Okagbare fra Nigeria under sit spring i kvindernes længespring til IAAF Diamond League Prefontaine Classic i Eugene, Oregon, USA.

Foto: STEFAN WERMUTH

Dommere går fra Westminster Abbey til den engelske parlamentsbygning efter en markering af starten på retsåret.

Foto: NEIL MUNNS

Konkurrencedeltagerne under mændenes sidste løb i den årlige »cheese rolling festival«, som foregår på Coopers hill i Gloucesteshire i England. Deltagerne styrter ned af den historisk stejle bakke for at vinde Gloucesteshire oste-pris.

Foto: MURAD SEZER

Tyrkiets præsident Tayyip Erdogan tager sammen med sin kone Emine Erdogan imod tilhængere under en markering af 563-års jubilæet for osmanernes erobring af Istanbul, d. 29. maj 2016.

Foto: Lukas Schulze

Svenske Henrik Lanner og hans hest Vivaldi i aktion under German Show Jumping and Dressage Derby i Klein Flottbek i Hamborg, Tyskland.

Foto: RCMP ALBERTA

Billedet viser skovbranden i Fort McMurray i Canada. Skovbranden er fortsat ikke under kontrol, og dækkede d. 6. maj et areal større end London.

  
   Foto: JUAN CARLOS HIDALGO

Et billede af arenaen hvor den spanske tyrefægter Daniel Luque møder aftenens første tyr.

Foto: CHINA DAILY

Panda-moren Aibang med sin nyfødte pandaunge i pandaformeringscentret i Chengdu, Sichuan-provinsen i Kina.

  
   Foto: GRIGORY DUKOR

Schweiz' ishockeyhold inden kampen mod Kazakhstan i VM i ishockey i Moskva, Rusland 2016.

  
   Foto: JITENDRA PRAKASH

Hånden på en Sadhu - en hellig hindu mand. Billedet er taget efter Sadhuen har badet i Shipra-floden i Indien.

  
   Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV

Russiske militærfolk på Den Røde Plads under Victory Day-militærparaden i Moskva d. 9. maj, 2016. Rusland markerer 71-års jubliæet for Sovjetunionens sejr over Nazityskland i 2. Verdenskrig.

Foto: NELSON ALMEIDA

Brasilianske supportere jubler og støtter deres hold under Copa Libertadores fodboldkamp mod Uruguay Nacionales, som blev afholdt på Arena Corinthians stadion i Sao Paolo, Brasilien d. 4. maj 2016.

Foto: DANIEL BECERRIL

Et medlem af Star Wars fanklub, klædt ud som Stormtrooper, taler til en pige uden for en hospitals-skadestue under Star Wars Day og festligheder i Monterrey, Mexico d. 4. maj 2016.

Foto: STRINGER

Villarrica vulkanen ses i natten fra Villarrica nationalpark i Pucon, Chile d. 4. maj 2016.

Foto: MARIO ANZUONI

Skuespillerinden Jodie Foster rører sin stjerne efter den blev afsløret for første gang på Hollywood Walk og Fame i Hollywood, USA d. 4. maj 2016.

Foto: MUHAMMAD HAMED

En syrisk flygtning sidder fast mellem den jordanske og syriske grænse. Hun bærer på sit grædende barn, imens hun venter på forhåbentlig at kunne krydse grænsen ind til det jordanske teritorium ved byen Ruwaished på Hadalat området, øst for hovedstaden Amman d. 4. maj 2016.

Foto: FEDERICO GAMBARINI

En flamingo hviler sig i solen i flamingoernes bur i Zoologisk Have i Köln i det vestlige Tyskland d. 4. maj, 2016.

Foto: JUSTIN LANE

Folk ser på en 1109-karat 'Lesedi la Rona' diamant. Det er efter sigende den allerhøjeste kvalitet af uslebne diamanter, der er blevet opdaget i over 100 år. Her ses den på en auktion på Southeby auktionshus i New York, USA d. 4. maj 2016.
Diamanten, som blev opdaget i november 2015 i Botswana, bliver bortauktioneret d. 29. juni 2016 i Sotheby i London og forventes at blive solgt for over 70 millioner USD. Det svarer til ca. 500 millioner danske kroner.

Foto: AMR ABDALLAH DALSH

En landmand viser sin hånd. Han er igang med at høste hvede på gården Qalyub i El-Kalubia Governorate, nordøst for Cairo, Egypten d. 1. maj 2016.

Foto: SEYLLOU

En masse fårreskind er i gang med at tørre i solen i Guediawaye i udkanten af Dakar d. 13. april 2016. De håndværksmæssige garverier bidrager til det lokale lædermarked.

Foto: ATHIT PERAWONGMETHA

Sampao Jantharun (V) hjælper Somjit Phuthasiri på 90 år frem i kørestol. De er på vej til deres hjem på Wellness Nursing Home Center i Aytthaya, Thailand, d. 9. april, 2016. Mange thailandske familier passer deres ældre slægtninge for en løn, der landsdækkende bidrager med op til en tredjedel af husstansindkomsten. Antallet af familier, der står overfor dette problem, vil stige gevaldigt, da befolkningen som et af de hurtigst voksende i Sydøstasien bliver ældre og ældre.

AFP PHOTO / SAEED KHAN
AFP PHOTO / SAEED KHAN Foto: SAEED KHAN

Balletdansere fra den australske ballet udfører en scene fra 'Scent of Love' under generalprøven på den nationale premiere på 'Symfoni i C', i Operahuset i Sydney den 28. april, 2016

AFP PHOTO / POOL / KIRILL KUDRYAVTSEV
AFP PHOTO / POOL / KIRILL KUDRYAVTSEV Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV

En russisk Soyuz 2.1a raket, der transporterer Lomonosov, Aist-2D og Samsat-218 satellitter, letter fra affyringsrampen på den nye Kosmodrom Øst uden for byen Uglegorsk, omkring 200 km fra byen Blagoveshchensk i den fjernøstlige Amur-region d. 28. april, 2016.

AFP PHOTO / JOE KLAMAR
AFP PHOTO / JOE KLAMAR Foto: JOE KLAMAR

To drenge spiller fodbold ved solnedgang i en lejr for indvandrere og flygtninge på den græsk-makedonske grænse nær landsbyen Idomeni d. 27. april, 2016.

EPA/ATTILA KOVACS HUNGARY OUT
EPA/ATTILA KOVACS HUNGARY OUT Foto: ATTILA KOVACS

En tophejre forsøger at fange sig en fisk nær Pusztaszer, sydøst for Budapest.

AFP PHOTO / ARIS MESSINIS
AFP PHOTO / ARIS MESSINIS Foto: ARIS MESSINIS

Fakkelbærere bærer den Olympiske ild til toppen af højen Akropolis ved ceremonien i Athen d. 26. april 2016.

REUTERS
REUTERS Foto: RAFAEL MARCHANTE

Kvinden Zulmira Jesus poserer her på et portræt på åben gade i Povoa de Agracoes, ved Chaves, Portugal d. 19. april 2016.
I landsbyerne Agracoes og Povoa de Agracoe har emigrationen bragt befolkningstallet ned fra mere end 50 beboer til færre end et dusin i hver by. De resterende landsbybeboere deler samme dystre accept af, at efter de har forladt byerne, vil deres landsbyer også dø ud.
Lignende øde situationer udspiller sig i mange andre portugisiske byer fra syd til nord.

Foto: REUTERS/Benoit Tessier

Konkurrenter løber ned ad Champs Elysees under Triumfbuen lige i starten af d. 40. Paris Marathon i Frankrig d. 3. april 2016.

Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Den schweiziske Anne-Flore Marxer konkurrerer i kvindernes snowboard event på Bec des Rosses under Verbier Xtreme Freeride World Tour finalen d. 2. april 2016, over det schweiziske alpe-hotel ved Verbier.

Foto: AFP PHOTO / MOHAMMED AL-SHAIKH

Mercedes AMG Petronas F1 Racing teamets racerkører Nico Rosberg kører under den tredje omgang på Sakhir banen i Manama d. 2. april 2016 ved Bahrains Formel 1 Grand Prix.

Foto: AFP PHOTO / BULENT KILIC

Refik er flygtning fra den nordlige syriske by Afrin. Her spiller han på et strengeinstrument (en saz) nær grænsehegnet ved en lejr langs den græsk-makedonske grænse ved den græske landsby Idomeni d. 1. april 2016. Her er tusindvis af flygtninge og indvandrere strandet ved Balkans grænseblokade.
FN-chef Ban Ki-moon opfordrede d. 30. marts til en forenet global indsats for at tackle den syriske flygtningekrise, da han åbnede konferencen om sikring af forflyttelse af næsten en halv million flygtninge. Mere end en million indvandrere - omkring halvdelen af dem syrere - nåede Europa via Middelhavet sidste år. Denne strøm er kontinuerligt forsat gennem de første tre måneder af 2016.

Foto: AFP PHOTO / MOHAMED HWAITY

En saudiarabisk mand leder en række kameler hjem efter at have været på et træningscenter d. 1. april 2016 tæt ved byen Tabuk, som ligger 1500 km norvest for hovedstaden Riyadh.

Foto: EPA/PATRICK PLEUL

Et frugttræs blomster bliver belyst af morgensolen på en mark på kanten af Oderland distriktet i nærheden af Mallnow, Brandenburg, Tyskland d. 2. april 2016.

Foto: ANDREAS SOLARO

Pave Frans under en påskeceromoni i Peterskirken i Vatikanet, Langfredag. På trods af den afslappede stilling var paven vågen under ritualet.

Tilhængere af Yemens tidligere præsident, Ali Abdullah Saleh kravler op på søjlerne af monumentet »Den Ukendte Soldat« på et-års-dagen for det første saudiarabiske luftangreb på byens hovedstad Sanaa.

Foto: PAU BARRENA

En tilhænger lægger et halstørklæde ved mindemærket for fodboldspilleren Johan Cruyff ved FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou. Johan Cruyff tabte kampen til kræften i en alder af 68 år, hvilket medførte en sand lavine af kondolence- og hyldestbeskeder til den afdøde hollænder.

Skiltet i Lake Bistineau nær Webster Parish, Louisiana lover i den grad, hvad det skilter med. Voldsomme storme hærger i disse dage USAs sydstater med både dødsfald, oversvømmelser og ødelæggelser for milliarder af kroner.

Foto: TYRONE SIU

Myldretidstrafik i Taiwan, hvor motorcyklerne dominerer gadebilledet i stor stil.

Foto: DMITRY SEREBRYAKOV

»Maslentisa« er en festival i Ukraine, Hviderusland og Rusland, hvor man siger farvel til vinteren på Sankt Hans-lignende vis ved at tænde gigantiske bål.

Den franske præsident Francois Hollande passerer de franske spahi-soldater under en officiel begravelsesceremoni for den franske politiker Yves Guena på Hotel des Invalides i Paris.

Foto: MARIANA BAZO

En søelefant vogtes af politi og frivillige for at blive tjekket af dyrlæger, efter den blev fundet i en svagelig tilstand på en strand i Miraflores-distriktet i Lima.

  
   Foto: OLIVIER MORIN

En surfer ridder på bølgen ved den tilsneede strand i Unstad på Lofoten Island ved polarcirklen. Surfere fra hele verden kommer til Lofoten Island for at surfe under ekstreme forhold. Havtemperaturen er 6-7 °C og lufttemperaturen omkring 0 °C.

  
   Foto: REMKO DE WAAL

Demonstranter bær masker, der viser den hollandske premierminister Mark Rutte under en demonstration mod kloning af landsbrugsdyr i Haag, Holland.

Foto: LUCY NICHOLSON

Synkronsvømmeduoen Anita Alvarez (tv.) og Mariya Koroleva poserer til et portræt under USA's Olympic Committee Media Summit i Beverly Hills, LA, Carlifornien.

Foto: Reuters

En lille isbjørn, født 11. december 2015 i Bremen Zoo, Tyskland, ligger på brystet af sin mor og hygger. Den har endnu ikke fået et navn.

Foto: - -

Byen Tavua på Fiji-øen Viti Levu blev voldsomt ramt af af den kraftigste cyklon i Fijis historie. Her ses de massive ødelæggelser efter vindstød, som nåede op på over 300 kilometer i timen.

Foto: DINUKA LIYANAWATTE

En deltager falder ud af køretøj under en "Tuk Tuk"-polokamp i Galle, Sri Lanka. Normalt spilles polo på heste, men i denne udgave dyster deltagerne altså på de trehjulede »Tuk Tuks«.

Foto: JAKUB KACZMARCZYK

Medlemmer af en historisk militærklub deltager i genopførelsen af »Slaget om Poznan« i Citadel Park, Poznan, Polen. Slaget om Poznan under Anden Verdenskrig var etmassivt angreb fra Sovjetunionens Røde Armé, som havde til formål at eliminere en tysk nazihøjborg i Poznan under besættelsen af Polen.

Merrylu Casselly og Jozsef Richter, begge cirkusartister, poserer med en elefant til deres bryllup på valentinsdag i Budapest.

Foto: JEWEL SAMAD

En model viser en kreation af Victoria Beckham frem under Fall 2016 New York Fashion Week d. 14. februar 2016.

Foto: TIMOTHY A. CLARY

En hund af racen Bichon frisè afventer sin tur under første konkurrencedag til Westminster Kennel Club 140 års jubilæums hundeshow i New York.

Foto: DANIEL HAYDUK

En mand svømmer i det Indiske Ocean nær tankskibet 'Miracle'. Skibet stødte på grund ved mundingen til Dar es Salaam havnen d. 13. februar 2016.

  
   Foto: ALESSANDRO DI MEO

Pave Frans iført en traditionel mexikansk sombrero - en gave fra en mexikansk journalist - på et fly til Havana. Pave Frans tager til Cuba for at begrave en 1000 år gammel strid inden for Kristendommen, for dernæst at rejse videre til Mexico.

  
   Foto: KARIM SAHIB

Jockeyer konkurrerer til et kamelvæddeløb under Sheikh Sultan Bin Zayed al-Nahyan heritage festival i udkanten af Abu Dhabi. Festivalen inkluderer en kamelskønhedskonkurrence, en traditionel markedsplads, en kamelauktion og konkurrencer inden for traditionelle håndværk.

Foto: MAXIM SHIPENKOV

Bronzevinderen Madison Olson fra USA i aktion til FIS Freestyle Ski World Cup 2016 i Moskva, Rusland.

Foto: SEBASTIAO MOREIRA

Medlemmer af gruppen Unidos de Vila Maria danser i løbet af det gigantiske karneval i Sao Paulo, Brasilien.

Foto: AGV PLAZA DE ARMAS

Tyrefægteren Sebastian Castella får en ordentlig flyvetur under en forestilling i Mexico City.

  
   Foto: KAY NIETFELD

Besøgende til CTM-festivallen oplever en lyd- og laserinstallation i Kraftwerk Berlin i Berlin. Lyskunsteren Christopher Bauder og musikeren Robert Henke står bag installationen.

  
   Foto: MARCELO DEL POZO

En model præsenterer en kreation af Cristina Granero under det Internationale Flamenco Fashion Show SIMOF i Andalusiens hovedstad Sevilla i Spanien.

En skiløber på Mont Blanc.

Foto: GREG WOOD

Japanske Yasuhiro Koseki til mændenes 200 meter brystsvømning til Aquatic Super Series i Perth, Australien.

Foto: ROBERT ATANASOVSKI

En kvinde balancerer en taske oven på sit hoved. En mand bærer sit barn, da de flygter ved den Makedonsk-Serbiske-grænse ved Tabanovce.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND

Smartphone-afhængigheden er blevet så stor, at svenskerne har set sig nødsagede til at sætte skilte op til advarsel for trafikanter, der risikerer at bumle ind i smartphone-distraherede fodgængere. Skiltet her er set i »Gamla Stan« i Stockholm.

...er det en abe? Ja, det er det rent faktisk. På en farm i Baowan i Kinas Henan-provins opdrættes aber til at kunne udføre alverdens finurligheder - blandt andet at kunne køre på cykel.

Foto: RONALDO SCHEMIDT

En sky af aske og røg spyes op fra Popocatépetl vulkanen. Billedet er taget fra Izta-Popo nationalpark i Puebla i Mexico.

   
    Foto: jozef_jakubco

Aliona Savchenko og Bruno Massot fra Tyskland til EM i kunstskøjteløb i Ondrej Nepela Arena i Bratislava, Slovakiet.

  
   Foto: BRITTA PEDERSEN

Håndboldtræneren for det tyske herrelandshold Dagur Sigurdsson fejrer Tysklands sejr over Spanien i EM-finalen i Polen 2016.

  
   Foto: PATRICK KOVARIK

Den brasilianske model Isabeli Fontana præsenterer en kreation fra Ralph & Russo under modeugen i Paris 2016.

  
   Foto: MAX ROSSI

Rådhuset i Siena set nedefra. Københavns Rådhus, der er tegnet af arkitekten Martin Nyrop, er inspireret af netop Rådhuset i Siena, Italien.

  
   Foto: JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Et billede af en iglo foran det berømte bjerg Matterhorn i Schweiz. Igloen er en del af iglolandsbyen (Iglu Dorf), som fungerer som hotel med bar, restaurant, soveværelser og wellness. Hotellet har i år 20-års jubilæum, og i denne anledning har værterne bygget en kæmpe klassisk iglo på 13 meter i diameter og 11 meter til loftet. Billedet er taget med teknikken long-exposure photography.

Foto: HANDOUT

Et dovendyr holder om et trafiklys ved en motorvej i Ecuador d. 22. januar 2016. Politimænd der patruljerede den nye motorvej, fandt dovendyret efter at den tilsyneladende havde forsøgt at krydse gaden. Politiet returnerede dyret til dets naturlige habitat, efter en dyrlæge havde tilset den og sikret sig, at dovendyret var i god behold.

Foto: ABIR SULTAN

En tysk tog-kassebil, der blev brugt til at transportere jøder til koncentrationslejre under Anden Verdenskrig, ses her på en tåget dag på 'Yad Vashem Holocaust Memorial Museum' i Jerusalem, Isralen d. 26. januar 2016. Den internationale 'Holocaust Remembrance Day' markeres hvert år d. 27. januar.

Foto: HOW HWEE YOUNG

To kvinder skøjter på slæde henover den frosne Shichahai-sø i Beijing, Kina d. 26. januar 2016. Mens temperaturerne i Beijing er steget fra et lavpunkt på -17 grader Celcius i løbet af weekenden, kan mange områder i Kina stadig opleve ekstrem polar-kulde, der medbringer frysende temperaturer til de nordlige dele af Kina.

Foto: ALI HASHISHO

En kystarbejder fjerner en død havskildpadde, som blev skyllet op på stranden i havnebyen Sidon i det sydlige Libanon d. 26. januar, 2016.

Foto: MENAHEM KAHANA

Ultra-ortodokse jøder i Belz Hasidim deltager i fejringen af den jødiske fest 'Tu Bishvat' (eller 'Tree New Year') d. 25. januar 2016 i Jerusalem.

Foto: CHRISTIAN BRUNA

En kinesisk dreng leger med sæbebobler lige ved Hofburg Palace ved Heldenplatz, som er en af de største turist-attraktioner i Wien, Østrig. Billedet er taget d. 26. januar, 2016.

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

Soldater bærer kisterne af de seks franske soldater, der døde efter en lavine i Alperne. Tropperne deltog i en træningsøvelse tæt på feriestedet Valfrejus 60 km syd for Albertville, da de pludselig blev fejet bort af sneskred d. 18. januar. Ceremonien her er til ære for de faldne, og foregår i Saint-Christol d. 26. januar, 2016.

SMS

Hitter på Facebook

Gå på opdagelse i Prøv gratis i 30 dage