Pralede af 30 timers arbejde i streg - døde dagen efter

Den 24-årige tekstforfatter Mita Diran fra Indonesien faldt i weekenden om med et hjerteanfald og døde. Kort tid forinden havde hun på Twitter skrevet, at hun havde arbejdet 30 timer i træk.

Den unge tekstforfatter var ansat i det indonesiske reklamebureau Young & Rubicam Indonesia. Hun lagde rigtig mange timer på sit job, og tit skrev hun en opdatering på Twitter om hendes overarbejde, fortæller det amerikanske gossip-site Gawker.

- Jo mere tid, du bruger på kontoret, jo mere overvejer du at flytte din seng herind, skrev den engagerede tekstforfatter tilbage i oktober på Twitter.

Men lørdag blev altså sidste gang Mita Diran delte sit overarbejde med sine 2.309 følgere:

Kort tid efter faldt hun om med et hjerteanfald og gled ind i en koma, som hun aldrig kom ud af igen. Søndag døde hun.

Den unge kvindes død blev straks tilskrevet hende mange overarbejdstimer, men lokale medier mener også, at hendes jævnlige indtag af den kraftige lokale energidrik 'Krating Daeng' - eller 'Thai Red Bull' - har spillet en rolle i hendes pludselige død, skriver gawker.com.

Mita Diran begyndte at arbejde ved Young & Rubicam Indonesia tilbage i maj 2012, og her var hun både vellidt på grund af sit gode humør, men også hendes  arbejdsindsats. 

- Det er med tungt hjerte og dyb sorg, at vi må fortælle jer, at vi tidligere denne aften har mistet vores ven, søster og kollega Mita Diran. Mita var en talentfuld tekstforfatter med et venligt smil, og hun vil altid leve i vores hjerter, skrev reklamebureauet i en pressemeddelelse umiddelbart efter dødsfaldet.