Øjenvidner: Paul Walker kørte i døden med 130 km/t i vildt gaderæs

Ifølge øjenvidner til dødsulykken, der i søndags kostede skuespilleren Paul Walker livet, kørte 'Fast & Furious'-stjernens Porsche over 130 kilometer i timen.

Og ifølge samme øjenvidner skete ulykken under et gaderæs med en anden Porsche.

Politiet i Los Angeles har endnu ikke bekræftet øjenvidnernes forklaring. Og hverken bilmærke eller fører af  'den anden bil' er blevet bekræftet eller offentliggjort af ordensmagten.

Det var Paul Walkers gode ven og rådgiver Roger Rodas, der sad bag rattet, da både han og Walkers kørte ind i et træ og en lygtepæl.

Ifølge den britiske avis The Daily Mail var Roger Rodas otte-årige søn den første, der nåede frem til den brændende bil. Og den lille dreng forsøgte forgæves at redde sin far ud af flammerne.

Begge lig var så ilde tilredt, at mændene kun kunne identificers ved hjælp af deres tand-røntgenbilleder.

Og det var ikke første gang, Paul Walker kørte alt, alt for hurtigt. I et interview med en japansk avis pralede den amerikanske stjerne, der kun blev 40 år, således fornyligt med, at han engang kørte næsten 300 kilometer i timen på motorvejen ved Los Angeles. 

Paul Walker var midt i optagelserne til syvende afsnit af succes-action-serien 'The Fast & Furious'. Og filmselskabet meddelte i går, at optagelserne vil fortsætte efter en kort pause.

Læs også: