Kvinde sigtet for sex med dybfrosne kranier

Advarsel: Billederne kan være stødende.

Hvor andre mennesker opbevarer dagens ret i dybfryseren, har en 37-årig kvinde i Göteborg, en alternativ opfattelse af hvad der skal være godt nedkølet, før det skal i brug.

Den unavngivne kvinde har i følge det lokale politi opbevaret seks kranier, en skeletteret rygrad samt et antal andre knogler i dybfryseren - ved siden af en pakke rugbrød.

Nu kunne man tro, at damen er under anklage for medlemskab af en okkult satan-sekt eller under mistanke for drab, men Göteborgs politi har afdækket sagens virkelige omstændigheder.
 
I følge anklageren, der har tiltalt den 37-årige for ulovlig omgang med ligrester, har kvinden været i besiddelse af kranier og knogler 'til brug for seksuelle formål', som de hævder i anklageskriftet. 
 
Politi og anklagemyndighed har udsendt et billede af damens åbne dybfryser, der viser det ene kranie, samt en dybfrossen pakke med rugbrød. Brødet er imidlertid ikke omfattet af anklageskriftet.

Informationerne fra Göteborgs anklager fortæller ingen detaljer om de seksuelle formål, som de mener, at kvinden skulle have misbrugt kranier og knogler til.

Men et andet offentliggjort billede viser et kranie i en seng, anbragt så det ser ud som om der ligger en død skeletteret person under dynen.