Udland

Hackergruppe kårer Kim Jong-un til 'person of the year'

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Kim Jong-un Foto: KNS
Kim Jong-un bærer i forvejen titlen 'Den Store Efterfølger', og nu har læserne af Time Magazine kåret diktatoren til »årets person«. Dermed slog han både den myanmarske demokratiforkæmper Aung San Suu Kyi og den sydkoreanske sanger Psy, som står bag superhittet 'Gangnam Style'.

5,6 millioner Time-læsere har stemt på den unge Kim, men redaktørerne af det amerikanske magasin understreger, at undersøgelsen blandt læserne er ganske uofficiel – der er nemlig meget, der tyder på, at en hackergruppe har haft en finger med i spillet.

- Selv om vi ikke baserer vores valg på baggrund af undersøgelser, er det altid interessant at se, hvordan det går nogle af vores foretrukne kandidater, siger Time-redaktøren Radhika Jones.

Tidligere på året blev Kim Jong-un kåret til den mest sexede nulevende mand. Det var ganske vist af satiresiden theonion.com, men et kinesisk medie hoppede på, og herefter gik historien verden rundt.

Senere på året kommer Times officielle kåring af 'årets person', som redaktørerne står bag.

Relaterede

Det læser andre