Udland

Familien taler ud: Vi har mistet vores kære Jancitha

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En båre bliver bragt ind i den bygning, hvor Jancitha Saldanha boede tæt på det hospital, hvor Hertuginde Kate af Cambridge tidligere på ugen var indlagt Foto: OLIVIA HARRIS

Familien til sygeplejersken Jacintha Saldanha, der blev fundet død fredag morgen efter at have været offer for en omdiskuteret omgang royal telefonfis, fortæller nu offentligt om tabet af den 46-årige mor til to.

- Vi er som familie i dyb sorg over at have mistet vore kære Jacintha. Vi beder medierne om at respektere vores privatliv i denne svære tid. Vi vil gerne have, at jeres direkte spørgsmål og forespørgsler rettes mod politiets pressetjeneste, udtaler familien i en pressemeddelelse.

En mere eller mindre uskyldig spøg udviklede sig fredag morgen til et mareridt, da sygeplejersken blev fundet livløs på en adresse tæt på King Edward VII Hospital i det centrale London, hvor Hertuginde Kate af Cambridge tidligere på ugen var indlagt med voldsom morgenkvalme på grund af sin graviditet.

Under hospitalsopholdet ringede to australske radioværter op og blev stillet igennem til Kates sygeplejerske af den nu afdøde Jancintha og imiterede dronning Elisabeth med en tyk britisk accent.

Her fik de intime detaljer at vide om Kates tilstand såsom, at hun skulle friskes op, og at natten havde været begivenhedsløs.

Fredag aften kom det frem, at værterne Michael Christian og Mel Greig tager en pause fra æteren på ubestemt tid, efter at de har pralet med opkaldet på Twitter.

Relaterede

Det læser andre