Udland

Dette foto kan give Obama fire år mere i det Hvide Hus

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Billedet af præsident Obama, der giver Donna Vanzant et trøstende knus, kan ifølge en kommentator være med til at afgøre præsidentvalget. Foto: LARRY DOWNING
En kommentator mener, at dette billede kan bliver afgørende for præsidentvalget. Det viser præsident Obama, da han besøgte New Jersey efter orkanen. Her mødte han ejeren af en marine, så er blevet smadret af Sandy og giver hende et trøstende knus. Foto: LARRY DOWNING
Obama giver Donna Vanzant et trøstende knus. Hun er helt knust efter, at superorkanen Sandy smadrede hendes marina. Foto: LARRY DOWNING

Et trøstende knus til en kvinde i nød kan blive afgørende i valgkampen. Det mener i hvert fald en kommentator.

En præsident i øjehøjde med sit folk.

Det er efter alt at dømme det indtryk, den siddende præsident Barack Obama har efterladt sig i New Jersey.

Forleden besøgte præsidenten den katastroferamte stat, for netop New Jersey blev yderst hårdt ramt af superorkanen Sandy.

Under besøgte mødte han tilfældigvis marineejeren Donna Vanzant. Kvinden var fuldstændig opløst af gråd, fordi stormen havde smadret hendes marina.

Læs også: Se de vanvittige billeder: Forlystelsespark smadret af Sandy
Læs også: Se de ufattelige billeder: Så store er ødelæggelserne efter Sandy

Og billedet af præsidenten, der giver et næstekærligt kram til den grædende kvinde, kan blive afgørende i valgkampens slutspurt.

Det mener i hvert fald Jeff Yang, som er kommentator på Wall Street Journal.

- Hvis der er folk nok, der ser det, kan dette foto blive det, der egenhændigt får Obama genvalgt, skriver han på sin profil på Twitter.

Og så skader det nok heller ikke, at Obama er sammen med New Jerseys republikanske guvernør Chris Christie, som ved samme lejlighed roste Obama i høje vendinger for håndteringen af krisen.

Mens de to beser orkanens ødelæggelser, får Obama øje på den grædende marina-ejer og går hen til hende.

- Hvordan har du det? Er du okay? spørger han hende og giver hende et kram.

- Vi skal nok hjælpe dig. Vi skal nok hjælpe dig med at få styr på det hele, okay? Det lover jeg. Du skal nok blive okay. Alle er i sikkerhed, ikke?

Obama forsøger at forsikre kvinden om, det hele nok skal gå. Han kalder på sin assistent:

- Det her er marinaens ejer. Jeg vil have, at hun ved, at vi øjeblikkeligt vil sørge for, at hun får den hjælp, hun har brug for til at få styr på det hele.

Vanzant kigger på ham og siger med knækkende stemme.

- Mange tak. Mange tak.

Læs også: Sandy kan afgøre præsidentvalget

Læs også: Obama og republikansk guvernør bedstevenner efter Sandy
 

Relaterede

Det læser andre