Tirsdag aften løfter Facebook sløret for det nye tiltag, de går og bygger på. Rygterne siger, at det bliver en Facebook-mobil eller en ny Facebook-app.
Tirsdag aften løfter Facebook sløret for det nye tiltag, de går og bygger på. Rygterne siger, at det bliver en Facebook-mobil eller en ny Facebook-app. Foto: KAREN BLEIER
En Facebook-telefon? En ny Facebook-app? Der er spænding til det sidste før pressemødet, hvor Facebook-stifter og direktør Mark Zuckerberg ventes at afsløre noget nyt.

Rygterne svirrer forud for hasteindkaldt pressemøde i Facebooks hovedkvarter tirsdag aften dansk tid.

Dagbladet Politiken skriver tirsdag, at alverdens tech-journalister er indbudt til at se, hvad Facebook går og bygger på. Nogle mener, det er en Facebook-telefon, mens andre rygter melder om en spritny Facebook-app.
Endnu flere Facebook-forandringer i støbeskeen

Blogger hos websitet Techcrunch MG Siegler skriver, at han fra flere kilder har hørt, at en mobil med Facebook-navnet vil blive vist frem i morgen, og at det altså er det, Zuckerberg vil løfte sløret for i aften. Det passer umiddelbart godt med mediernes skriverier om et samarbejde med mobilproducenten HTC.En anden Techcrunch-blogger Josh Constantine afslører dog, at der er tale om en ny Facebook-app til mobilen, som han har fået fremvist. I modsætning til den nuværende app skulle den nye ligne det Facebook, vi kender fra computeren, som er langt mere baseret på billeder, i forhold til den listevisning vi kender fra den nuværende app.

Begge skribenter understreger dog, at det kun er gisninger, så tekniknørder må væbne sig med tålmodighed indtil i aften klokken 19, hvor Zuckerberg løfter sløret for det næste skridt i Facebook-historien.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.