Udland

Den store hemmelighed: Hvad pønser Facebook på?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Tirsdag aften løfter Facebook sløret for det nye tiltag, de går og bygger på. Rygterne siger, at det bliver en Facebook-mobil eller en ny Facebook-app. Foto: KAREN BLEIER

En Facebook-telefon? En ny Facebook-app? Der er spænding til det sidste før pressemødet, hvor Facebook-stifter og direktør Mark Zuckerberg ventes at afsløre noget nyt.

Rygterne svirrer forud for hasteindkaldt pressemøde i Facebooks hovedkvarter tirsdag aften dansk tid.

Dagbladet Politiken skriver tirsdag, at alverdens tech-journalister er indbudt til at se, hvad Facebook går og bygger på. Nogle mener, det er en Facebook-telefon, mens andre rygter melder om en spritny Facebook-app.
Endnu flere Facebook-forandringer i støbeskeen

Blogger hos websitet Techcrunch MG Siegler skriver, at han fra flere kilder har hørt, at en mobil med Facebook-navnet vil blive vist frem i morgen, og at det altså er det, Zuckerberg vil løfte sløret for i aften. Det passer umiddelbart godt med mediernes skriverier om et samarbejde med mobilproducenten HTC.

Læs også: Endnu flere Facebook-forandringer i støbeskeen

En anden Techcrunch-blogger Josh Constantine afslører dog, at der er tale om en ny Facebook-app til mobilen, som han har fået fremvist. I modsætning til den nuværende app skulle den nye ligne det Facebook, vi kender fra computeren, som er langt mere baseret på billeder, i forhold til den listevisning vi kender fra den nuværende app.

Begge skribenter understreger dog, at det kun er gisninger, så tekniknørder må væbne sig med tålmodighed indtil i aften klokken 19, hvor Zuckerberg løfter sløret for det næste skridt i Facebook-historien.

Relaterede

Det læser andre