Den 36-årige uddannede kok Camilla Højgaard fra Odense fik madforgiftningen, der ramte over 80 Spies-gæster på Hotel Petunya Beach Resort ved Bodrum i Tyrkiet, helt ind på livet.

Under morgenmaden onsdag morgen på hotellet opdagede hun, at der var noget galt med maden.

-  De pandekager og omeletter, vi fik, var ikke færdige. Så jeg tror det var på grund af æggene. Efter at jeg havde taget en mundfuld af hver, sagde jeg til min kæreste Claus og mine børn, at de ikke skulle spise mere, men så sagde Andreas, at han allerede havde spist fire pandekager og to omeletter, fortæller Camilla Højgaard til bt.dk.



Hun er på ferie med sin kæreste, sine tre børn og deres fælles datter. Alle på nær den yngste datter Claudia på otte måneder blev syge med diarré og opkast, men det var Andreas på 11 år, der blev mest syg.

- Da Andres Andreas fortalte, at han allerede havde spist fire pandekager og to omeletter, så giver det jo mening, at han er blevet mest syg, siger Camilla Højgaard og måtte sande, at Andreas torsdag morgen måtte indlægges på grund af en mulig forgiftning.

Andreas er stadig syg, mens resten af familien er i bedring. Camilla Højgaard er dog ikke helt tilfreds med, hvordan Spies' service på hotellet har været i forbindelse at give information til gæsterne.



- Det har været under alt kritik. Guiderne siger bare: 'vi har også spist af maden, og vi er ikke blevet syge'. De er pisseligeglade med os. Men der er jo et par guider, der er blevet syge, fortæller en frustreret Camilla Højgaard, der savner lidt mere service for gæsterne.

- Der har ikke været nogen service. De har jo ikke gjort noget. Det mindste, de kunne have gjort, var samlet os og holdt et informationsmøde for at fortælle, hvad der skete. Lige nu er der en masse snak i krogene og rygter om, hvad der er sket. Vi aner ingenting. Vi får kun at vide, at vi kan få et andet hotel, hvis vi ønsker det, siger Camilla Højgaard.