Politiet i Connecticut og New Jersey har indkaldt faren og broren til den formodede gerningsmand bag skolemassakren til afhøring.

USA: Kort efter drabene på de 26 personer på Sandy Hook Elementary School gik meldingerne på, at en 24-årig mand stod bag.

Men politiet mener nu, at det var den 24-åriges lillebror på 20 år, der fredag mejede 20 børn og seks voksne ned på skolen i den lille by Newton i Connecticut. Det skriver CNN.

Den 24-årige storebror, der bor i Hoboken i New Jersey, er i politiets varetægt, men er ifølge CNN ikke mistænkt i sagen.

Faren til de to, der stadig bor i Connecticut, skulle også være blevet afhørt i sagen.

Moren til den formodede gerningsmand blev ifølge CNN fundet død i sin 20-årige søns hjem i Newton. Våbnene, der blev brugt under skyderiet, blev købt af moren.

To af våbnene blev fundet ved den 20-årige mand, der begik selvmord efter skyderiet, mens et tredje våben blev fundet i en bil ved skolen.

Fredag morgen lokal tid gik en mand - formentlig den 20-årige - klædt i sort, skudsikker vest ind i den del af Sandy Hook Elementary School, der huser 0. til 4. klasse, og skød vildt omkring sig.

Motivet bag massakren er endnu uvis.

SMS

Hitter på Facebook