Udland

Boede midt på motorvej - nu er huset revet ned

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Huset midt på den nybyggede kinesiske motorvej er fortid. Gravkøer og bulldozere jævnede det med jorden i lørdags efter, at ejerne havde accepteret en kompensation på 40.000 dollars. Foto: STR
Før og efter! Huset midt på den nybyggede kinesiske motorvej blevet revet ned 1. december. Foto: STR
Det kinesiske ægtepar, der nægtede at flytte fra deres hus, da der skulle bygges en motorvej gennem det, har nu accepteret en kompensation på 40.000 dollar. Foto: STR

Hr og fru Baogen er flyttet ud af deres hus midt på motorvejen, og nu er huset revet ned.

Det ældre kinesiske ægtepar havde ellers pure nægtet at flytte ud af deres lejlighed, da en ny motorvej skulle anlægges i gennem Xiazhangyang landsbyen ved byen Wenling i Zhejiang-provinsen i Kina.

Læs også: Nu river de huset ned: Stædig kineser må flytte

Parret syntes, at den kompensation, de blev tilbudt, var alt for lille, og derfor insisterede de på at blive boende i den halvt nedrevne bygning.

Nu har de så takket ja til et tilbud om 40.000 dollars og er flyttet ud af bygningen. Så i lørdags gik bulldozere løs på ejendommen, som nu er fuldstændig jævnet med jorden. 

Relaterede

Det læser andre