KØB PLUS!

Advarer tjekkerne mod unge danskere: Der kommer 6.000 mere

Hele uge syv har både danske og tjekkiske medier været optaget af de tusindvis af unge danskeres voldsomme og destruktive drukture i Tjekkiets hovedstad Prag.

Men det er ikke nødvendigvis overstået endnu. Det skriver det tjekkiske netmedie denik.cz, der citerer den danske ambassade i landet for, at omkring 6.000 danske unge, i uge otte, vil indtage Prag.

I artiklen, som du kan klikke ind på her, beskrives det, at de danske unge hovedsagligt kommer til den tjekkiske hovedstad for at få billig alkohol. Men hvis de tjekkiske myndigheder blev overraskede over det store og voldsomme danske fremmøde i uge syv, så er de anderledes klar i uge otte.

Ifølge denik.cz er der nemlig indkaldt hele 200 ekstra politikfolk, til at holde øje med de unge danskere, der i gennemsnit angiveligt har stået for rundt regnet ti voldsepisoder pr. dag.

En talskvinde for politiet i Prag fortæller dog til denik.cz, at det kan blive en svær opgave at mandsopdække de mange unge danskere. Hun forklarer nemlig, at de mange unge ikke går rundt i større grupper og spreder sig rundt om i byen. Hvorfor det er svært at følge alle de unges opførsel.

Men det er ikke kun politiet, der har ekstra travlt med danskerne. Også sygehuse om og ambulancer har ekstra at lave. Bare inden for de sidste tre dage, har det været nødvendigt at behandle 28 danskere, hvoraf 16 angiveligt skulle være mindreårige.

Læs også: