Udland

32 dræbt ved eksplosion i mexicansk skyskraber

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Over 100 personer er blevet såret ved en eksplosion i hovedkvarteret tilhørende et mexicansk olieselskab i Mexico City.

MEXICO: 32 personer omkom ved en eksplosion natten til fredag i hovedkvarteret for det statslige mexicanske olieselskab Pemex.

Flere end 100 personer blev såret ved eksplosionen, skriver Reuters.

Det var fredag eftermiddag stadig uklart, hvad der forårsagede eksplosionen i den 54 etager høje skyskraber i Mexico City.

- En sådan fatal hændelse kan ikke blive udredt på to timer. Vi arbejder sammen med de bedste eksperter i Mexico og fra udlandet, sagde Pemex-topchefen Emilio Lozoya fredag ifølge Reuters.

En anonym regeringstalsmand oplyser ifølge Reuters, at foreløbige undersøgelser peger på en eksplosion i et gasfyr som mulig årsag til eksplosionen, der fik dele af bygningen til at kollapse.

Bygningen er arbejdsplads for op mod 10.000 mennesker.

I september sidste år mistede 30 personer livet ved en brand på et Pemex-anlæg i Reynosa i det nordlige Mexico. I 1984 blev over 300 mennesker dræbt ved en eksplosion ved et af selskabets naturgasanlæg i udkanten af Mexico City.

Det læser andre