18-årig anholdt efter Paul Walkers dødsulykke

En 18-årig mand er blevet anholdt, fordi han og medgerningsmand angiveligt skulle have stjålet en del af den Porsche, som "Fast and Furious"-stjernen Paul Walker lørdag kørte galt i sammen med sin ven Roger Rodas. Det skriver Los Angeles Times.

Den udbrændte Porsche blev fragtet væk fra ulykkesstedet den 30. november af et bugseringskøretøj. Men da køretøjet holdt for rødt lys, så de to mænd deres snit til at få en souvenir fra bilen.

- Et vidne så en mand i et køretøj, der fulgte kranvognen, gribe ud efter et stykke af den havarerede Porsche, som han herefter kørte væk med. Chaufføren blev derefter anmeldt for tyveriet til Santa Clarita Valley Sheriff Station, lød det i en pressemeddelelse fra politiet i Californien.

LÆS OGSÅ: Ny rapport: Paul Walker kan have været i live efter bilulykke

Den ene mistænkte er ifølge Los Angeles Times en 18-årig ved navn Jameson Vittig, som politiet pågreb i et hus i Canyon County. Her fandt de også de stjålne 'souvenir,' som var et stykke fra tagpanelet i den røde Porsche Carrera GT 2005.

Udover den 18-årige leder politiet også efter en 25-årig mand, som de mener har været medvirkende. Ifølge Los Angeles Times regner politiet med, at han vil melde sig selv indenfor kort tid.

Paul Walker blev dræbt omkring 15:30 lørdag den 30. november, da bilen styrtede ind i flere træer på Hercules Street i Santa Clarita.

Ifølge en rapport fra retsmedicineren døde Poul Walker af en kombination af kvæstelser fra sammenstødet og de efterfølgende brandskader.

Årsagen til ulykken er endnu ikke klarlagt, men ifølge Los Angeles Times har foreløbig undersøgelse vist, at hastighed var en faktor. Der vil dog gå seks til otte uger, før de teknologiske resultater vil være tilgængelige. 

Se videoen fra ulykkesstedet herunder:

 

Læs også: