Flere og flere danskere sælger ud af deres ting på nettet - og der er mange penge at hente. Se her hvordan du bedst får solgt ud, og hvordan du sikrer dig en fair handel.

Danskerne er vilde med at sælge deres aflagte ting på internettet. Alene på Den Blå Avis’ hjemmeside er antallet af udbudte varer steget fra 3 mio. i 2008 til 7,4 mio. i 2012. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Krisen har gjort os til klunsere
  • Gode råd til sikker nethandel
  • Dit salg afhænger af årstiden
  • Så meget kan du få for udvalgte varer
  • Fakta: Varegrupper der sælger mindre godt

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om privatøkonomi, bolig og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Tendensen er klar. Flere og flere danskere handler brugt på nettet. Finanskrisen har fået krejlergenet op i danskerne. For der er gode penge at score ved at sælge ud af sine ting. Også hos Trendsales og Lauritz.com vælter brugerne ind.

Ifølge livstilsekspert Henrik Byager skyldes det øgede salg, at danskerne før finanskrisen havde et overdrevet forbrug af f.eks. tøj og elektronikvarer.

- Vi har raget flere og flere ting til os og ønsker nu at rense ud i alt det, vi har købt. Krejlergenet er kommet op i os. Samtidig har vi fået nogle redskaber, der gør det utrolig nemt sælge de henlagte ting, og det har fået en enorm udbredelse. Man behøver ikke længere at købe en stand på et loppemarked, siger han.

Se her hvordan du bedst får solgt ud og hvordan du sikrer dig en fair handel.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her