Wozniackis forlovelse går verden rundt

Caroline Wozniacki og golfstjernen Rory McIlroy forstod at starte 2014 med et brag, efter parret afslørede deres forlovelse på Twitter nytårsaften.

Kort før danskerne gjorde sig klar til at skråle sig ind i 2014 med munden fuld af kransekage, formåede Caroline Wozniacki og Rory McIlroy at tage scenen med deres offentliggørelse af deres forlovelse på det sociale medie Twitter.

Den nordirske golfstjerne havde stillet det store spørgsmål i Sydney, hvor de sammen fejrede nytårsaften, og billederne af den 23-årige danske tennisstjernes venstre hånd med forlovelsesring på fik hurtigt digitale ben at gå på.

Mens både fans og andre kendte tennisstjerner som Daniela Hantuchova, Elena Vesnina og Yanina Wickmayer lykønskede parret, fik alverdens medier også travlt med at registrere nyheden fra et af verdens mest eksponerede sportspar.

Vancouver Sun, Sydney Morning Herald, South China Morning Post, Daily Mail og The New York Times er blot en lille håndfuld af de medier, der er med til at gøre nyheden global, efter først Caroline Wozniacki havde afsløret sit 'ja' med tilhørende billeder af sin forlovelsesring og parrets nytårsfejring i Sydney

Sidstnævnte medie bemærker, hvordan forlovelsen kommer samme år som nordirske medier med anonyme kilder fastslog, at sportsparret var på vej til at gå fra hinanden. Spekulationerne kom i august i sammenfald med, at den danske tennisspiller havde lagt et mindre flatterende billede af en sovende Rory McIlroy ud på Twitter.

Men mens det boblede med kritik af forholdets sammenhæng med både Caroline Wozniacki og Rory McIlroys formkriser og fald på verdensranglisterne, afviste de begge, at et brud havde noget med sandheden at gøre. Den afvisning kan forlovelsen nu forsegle.

Læs også: