KØB PLUS!

Wozniacki-træner: Overrasket

Fyringen som træner for Caroline Wozniacki kommer bag på Thomas Johansson. Venskabet med hende forventer han dog vil fortsætte.

Thomas Johansson er færdig som træner for Caroline Wozniacki. Men det var ikke ad helt almindelige veje, at svenskeren, der som aktiv blandt andet vandt Australian Open i herresingle, fik beskeden at vide,

Den kom via polske medier, som Caroline Wozniackis far, Piotr, havde talt med umiddelbart inden hun tirsdag aften havde spillet sin første kamp ved sæsonens sidste tennisturnering, ’Tournament of Champions’, i den bulgarske hovedstaden Sofia.

- Jeg er meget overrasket over den måde, mit brudte samarbejde med Caroline er kommunikeret ud på, siger Thomas Johansson og tilføjer:

- Jeg havde en aftale med Caroline og Piotr om, at vi i løbet af november skulle sætte os sammen og evaluere de seneste måneders arbejde. Og så kommer denne melding, som de sjovt nok endnu ikke har fortalt til mig.

Men i stedet for at surmule vælger Thomas Johansson at acceptere, at Caroline Wozniacki fremover igen skal trænes af Piotr Wozniacki med hjælp fra Adidas-teamet.

- Det er Caroline, der er chefen. Så det er naturligvis hende, der vælger, hvem hun vil trænes af. Jeg har kendt hende i efterhånden lang tid, og har opbygget et nært venskab. Det forventer jeg vil fortsætte, siger Thomas Johansson. 

Læs også: