KØB PLUS!

Wozniacki: Min far giver mig ro

Caroline Wozniacki er tryg med sin far som træner. Hun mener, han bidrager til et højere bundniveau.

Hun sluttede tennisåret 2012 af med en placering som nummer ti på verdensranglisten efter en mildest talt svingende sæson.Konsekvensen var tydelig. Caroline Wozniacki valgte at gå tilbage til kun at have farmand, Piotr Wozniacki, som sin træner.

- Min far kender mig så godt. Jeg føler mig tilpas, når jeg har familien omkring mig. Det giver mig den ro, jeg har brug for, siger Caroline Wozniacki overfor Ekstra Bladet.

Sidste sæson var både spanske Ricardo Sanchez og svenske Thomas Johansson manden med pisken, men resultaterne udeblev og i sidste ende valgte hun at sløjfe de forbindelser.

- Ja, der var perioder, hvor de ville have mig til at spille et spil, som ikke er mig. Jeg skal have min base. Det er den, jeg spiller ud fra. Selv om jeg ikke spiller mit bedste, så har jeg stadig min base, jeg kan gå tilbage til, og ud fra den kan jeg alligevel slå mange af de andre, siger Caroline Wozniacki.

Det nye tennisår under Piotrs ledelse er dog ikke startet synderlig godt. Ud af tre kampe har Caroline nu tabt to, inden hun natten til tirsdag tager hul på Australian Open.

Her møder hun tyske Sabine Lisicki.