Wozniacki må melde fra i Australien

Caroline Wozniacki havde, efter hendes standarder, et dårligt 2013, hvor det ikke blev til de store resultater med kun en WTA-triumf og ingen kvartfinale for første gang i fem år i de store grand slams, og desværre for hende begynder forberedelserne til næste sæson skidt.

Den danske tennisstjerne må således melde fra til den første af to opvarmningsturneringer inden grand slam-turneringen Australian Open, Brisbane International.

- Er virkelig skuffet over, at jeg må trække mig fra Brisbane International. Jeg vil gøre alt for at blive klar til Sydney, skriver hun på Twitter.

Verdens nummer ti, Caroline Wozniacki, skulle have mødt nummer 23 på verdensranglisten, Dominika Cibulkova, men en skulderskade forhindrer ifølge Fox Sports den duel.

- Jeg føler bare, at det er vigtigere for mig at blive 100 procent fit, så det ikke bliver værre. Det er selvfølgelig virkelig skuffende, for jeg havde set frem til at spille her, siger hun ifølge mediet.

- Nu skal jeg bare have noget god behandling, forklarer Caroline Wozniacki.

Tennisspilleren skulle være klar til den næste WTA-turnering, Apia International Sydney, inden den første grand slam i 2014, Australian Open.   

Læs også: