KØB PLUS!

Wozniacki knækket i heden

2. runde blev endestationen for Caroline Wozniacki ved WTA-turneringen i Sydney, der var den sidste opvarmning inden Australian Open i næste uge.

Caroline Wozniacki har fået en svær start på 2013. På den sidste dag i det gamle år røg hun ud i første runde ved turneringen i Brisbane. Tirsdag morgen dansk tid spillede hun sig ud af turneringen i Sydney, hvor hun i anden runde tabte til russeren Svetlana Kuznetsova i tre sæt, 6-7, 6-1, 2-6.

27-årige Kuznetsova, der er nummer 85 i verden, var kun med i turneringen som kvalifikationsspiller, men hun har tidligere været nummer to i verden - og hun har præsteret det, som Wozniacki drømmer om: At vinde en Grand Slam. Det gjorde hun tilbage i 2007, hvor hun vandt US Open - og igen to år senere, hvor hun vandt French Open.

Det var svedende varmt i Sydney, hvor termometeret viste en nærmest tropisk hede på omkring 41 grader under kampen. Efter et tæt første sæt, som danskeren tabte efter tiebreak, var Wozniacki overlegen i det næste sæt, som hun vandt 6-1. Her var det tydeligt, at russeren havde det svært under de vanskelige betingelser. Men efter en ti minutter lang varmepause, tog hun over i tredje sæt, brød Wozniackis serv to gange og vandt i sikker stil sættet 6-2.

Endnu en bet for Caroline Wozniacki, der nu kun har nået at få tre kampe, inden sæsonens første store udfordring i form af årets første Grand Slam-turnering Australian Open.

Den amerikanske tennisekspert Matt Cronin var ikke imponeret af danskerens indsats mod Kuznetsova.

- Caro? Er i en fase mellem forskelige stilarter og set med mine øje ser hun ikke tilpas ud, skriver Cronin på Twitter, hvor hun også tidligere kommenterede, hvordan Piotr Wozniacki efter det første sæt havde været inde på banen og forsøge at drive sin datter frem med en gevaldig opsang.

Agnieszka Radwanska, der er topseedet i Sydney, døjede også med varmen, da hun slog den japanske veteran Kimiko Date-Krumm i to sæt, 6-4, 6-3.

- Det er for varmt til at spille tennis her. Selv for spillerne, for bolddrengene og for tilskuerne, der sidder derude - jeg synes det er for varmt, sagde polakken efter kampen, som hun mente burde have været rykket til om aftenen i stedet.

Læs også: