KØB PLUS!

Wozniacki i semi efter maratonkamp

Caroline Wozniacki vandt torsdag sin tredje og sidste gruppekamp ved Tournament of Champions i Sofia, Bulgarien.

I en maratonkamp på 2 timer og 45 minutter vandt den danske tennisdronning i tre sæt over Daniela Hantuchova med cifrene 3-6, 7-6 og 6-4.

22-årige Caroline Wozniacki har generelt haft et godt tag på den syv år ældre Daniela Hantuchova fra Slovakiet, hvor danskeren før torsdagens opgør havde sejret i fem ud af deres seks indbyrdes opgør. Seneste sejr kom i Tokyo for lidt over en måned siden.

I overværelse af kæresten Rory Mcilroy og farmand Piotr Wozniacki, der får eneansvaret for sin datters træning den kommende sæson, tabte Caroline det første sæt og dermed også det første i turneringen.

Det andet sæt blev derimod anderledes tæt. Caroline Wozniacki var foran hele vejen, men som en anden terrier blev Daniela Hantuchova ved med at hænge på, og til sidst fik hun udlignet til 6-6. Dermed skulle sættet ud i en nervepirrende tiebreak.

Her viste danskerens sig heldigvis mentalt stærk og vandt 7-4. Samtidig betød sejren af sættet, at Caroline Wozniacki nu var helt sikkert på en plads i den ene semifinale, da hun er bedre indbyrdes end hendes gruppemodstandere, ligegyldig hvordan kampens udfald ville ende.

Som en sand kopi af andet sæt, så var det med Caroline Wozniacki i front i tredje og afgørende sæt, mens Daniela Hantuchova blev ved med at udligne danskerens føringer. Men, efter to timer og 45 minutter kunne Caroline Wozniacki endelig fejre sejren, da hun vandt fordelen ved stillingen 5-4 i tredje sæt.

- Hun gik aggressivt til kampen. Vi kender hinanden godt, og det kunne gå begge veje, men vi leverede god tennis derude. Det er en hurtig bane, og det handler om at slutte boldene hurtigt og få pointene, sagde Caroline Wozniacki ifølge TV2 Sport efter kampen.

Caroline Wozniacki har heldigvis efter torsdagens maratonopgør en fridag fredag, inden semifinalen lørdag. Hendes modstander bliver fundet fredag, når de resterende gruppekampe spilles.

- Jeg skal træne i morgen og slappe af. Måske tager jeg ud og ser på byen senere, forklarede Wozniacki.

Caroline Wozniacki er med sin rangering som nummer 11 på verdensranglisten den højest rangerende i turneringen, men hvis hun i morgen kvalificerer til finalen, så tager hun pladsen som verdens nummer ti.

Vi krydser fingre.

Læs også: