KØB PLUS!

Wozniacki i Muhammad Alis fodspor

Caroline Wozniacki optræder sammen med tre andre tidligere verdensrangliste-ettere i Madison Square Garden mandag aften.

Caroline Wozniacki får en spændende optakt til de kommende to ugers forsvar af den titel, hun sidste år vandt på tennisspillernes WTA Tour i den amerikanske ørkenby Indian Wells.

Således går hun mandag aften i bokselegenden Muhammad Alis fodspor!

Det sker, når hun i New Yorks legendariske Madison Square Garden, hvor Ali i 1971 i ”Århundredets kamp” tørnede sammen med Joe Frazier, møder russeren Maria Sharapova.

Der ventes fuldt hus i Madison Square Garden, hvor den knap 20.000 tilskuere foruden dysten mellem Wozniacki og Sharapova også kommer til at se Roger Federer blive udfordret af den amerikanske stjernespiller Andy Roddick.

Begge kampe mellem de tidligere verdensrangliste-ettere promoveres under overskriften ”Tennis Night In America” og transmitteres af tv-kanalen ESPN til 130 lande.

- Jeg glæder mig til kampen, siger Caroline Wozniacki til nyhedsbureauet AP og tilføjer:  

- Lige nu befinder jeg mig i Monaco, hvor jeg træner. Men jeg har tænkt mig at tage til New York i slutningen af ugen for at forberede mig til kampen mod Sharapova og til mit titelforsvar i Indian Wells, hvor jeg har det rigtig godt med at spille.

Caroline Wozniacki, der ejer to lejligheder i den amerikanske storby, og Maria Sharapova har tidligere mødt hinanden fem gange. Russeren fører den indbyrdes statistik 3-2.

Læs også: