KØB PLUS!

Wozniacki holder stjernefest på Zen

Der bliver kastet kvindeligt stjernestøv over diskotek Zen i denne uge, når Caroline Wozniacki som vært inviterer flere af sine kollegaer til fest

Det sker i forbindelse med WTA Players afterparty til WTA-turneringen e-Boks Open i Farum, som starter i weekenden.

- På mandag holder vi den første officielle WTA fest på skandinavisk grund, og Caroline Wozniacki skal være aftenens vært. Udover hende kommer resten af spillerfeltet fra turneringen, der tæller stærke navne som blandt andre den tidligere verdensetter Jelena Jankovic. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte over, afslører arrangør Jonas Mørkeberg til Ekstrabladet.

Wozniacki skal selv i kamp dagen efter festen, og derfor bliver det næppe til ret meget sprut for danskerens vedkommende. Og mon ikke de andre 18 WTA-spillere også holder sig på vandvognen i det offentlige rum.

Festen begynder klokken 22, og skulle man have lyst til at få et glimt af stjernerne, så er der faktisk mulighed for det. Zen holder nemlig åbent for offentligheden.

- Det er en åben fest for alle. Lidt i stil med hvordan vi gjorde det til håndboldherrernes EM guldfest, som jo var en stor succes. Der gælder kun de almindelige retningslinier, som normalt er gældende på ZEN. Men vi laver et vip-område, hvor Wozniacki kan sidde med sine venner, fortæller Jonas Mørkeberg

Læs også: