KØB PLUS!

Tennisstjerne går amok og skader dommer

Den argentinske tennisspiller David Nalbandian er blevet diskvalificeret fra finalen i Queens, efter hans temperament løb fuldstændig af med ham.

Der venter argentinske David Nalbandian noget af et efterspil, efter han søndag eftermiddag gik amok i frustration ved tennisturneringen Queens.

Det kostede en af kampens linjedommere et blodigt skinneben og Nalbandian muligheden for turneringssejren.

Argentineren havde ellers vundet første sæt i finalen af opvarmningsturneringen til Wimbledon mod kroatiske Marin Cilic. Men i andet sæt gik det galt. Efter at være blevet brudt til stillingen 3-4 blev argentineren så rasende, at han aggressivt lossede til en bandereklame.

Bag den sad en linjedommer, der i samme moment blev ramt på skinnebenet. Herefter flød blodet fra den tydeligt chokerede dommer.

Ikke overraskende høstede episoden massive pibekoncerter mod David Nalbandian, som kort efter blev diskvalificeret. Dermed blev Marin Cilic vinderen af Queens.

Bizart nok skulle Nalbandian alligevel kort efter stille op til præmieoverrækkelsen, hvor arrangøren bad publikum om at anerkende argentinerens indsats i turneringen. Her fik Nalbandian også mulighed for at undskylde sin opførsel.

- Jeg er meget ked af det, jeg gjorde, men jeg var meget frustreret på banen, og nogle gange er det svært at styre det. Jeg er enig i, at det jeg gjorde var forkert, men alle begår fejl nogle gange, og jeg følte ikke, det blev nødt til at ende sådan her, lød det fra David Nalbandian.

  

Læs også: