KØB PLUS!

Sikker sejr til Wozniacki

Caroline Wozniacki skulle kun bruge 68 minutter på at sikre sig den anden sejr i gruppespillet ved Tournament of Champions.

Caroline Wozniacki fortsatte sin gode stime onsdag aften, da hun besejrede italienske Roberta Vinci i sin anden gruppekamp ved Tournament of Champions. Turneringen, der finder sted i den bulgarske hovedstad, Sofia, spilles der først indledende kampe i to grupper, og her har Wozniacki nu vundet to af sine tre kampe.

Onsdag aften blev Roberta Vinci besejret i to sæt, 6-3, 6-1, og der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af kampen. Godt nok var danskeren ikke lige så skarp på sine breakchancer i første sæt, som tirsdag mod taiwaneseren Su-Wei Hsieh, men hun udnyttede én ud af fem muligheder i første sæt, og det var nok til at hive det i land på 40 minutter.

I andet sæt kunne den italienske modstander, der vandt 6-1, 6-2 over Daniela Hantuchova i sin første gruppekamp, ikke stille meget op. Wozniacki skulle kun bruge knap en halv time på at afgøre sættet mod verdensranglistens nummer 16, der kun formåede at holde serv en enkelt gang. I andet sæt udnyttede den danske tennisdarling tre af seks breakbolde, og gennem hele kampen kunne hun glæde sig over at serven fungerede godt. Hun sluttede kampen med en førsteserveprocent på 79 mens Vinci kun fik 47 procent af sine førsteserver i spil.

Caroline Wozniacki, der onsdag ifølge sin far, Piotr Wozniacki, valgte at stoppe samarbejdet med træner Thomas Johansson, skal allerede torsdag spille sin tredje og sidste gruppekamp i Tournament of Champions. Her møder hun slovakiske Daniela Hantuchova, som ikke spillede onsdag.

Kampen er sat til at begynde kl. 17.15 - forudsat at torsdagens første kamp ikke trækker ud.

Læs også: