KØB PLUS!

Ros til Wozniacki trods nederlag

Caroline Wozniacki tabte gyser-kvartfinale mod Agnieszka Radwanska.

Caroline Wozniacki må vente et stykke tid endnu med at erobre tennissæsonens første turneringssejr.

Den 22-årige dansker havde ellers spillet sig frem til kvartfinalen ved WTA-turneringen Qater Total Open i Doha.

Men den spændende og velspillede kamp mod verdensranglistens nummer fire, polakken Agnieszka Radwanska, blev tabt 2-6, 5-7.

Det var dog tæt på, at Caroline Wozniacki havde tvunget sin et år ældre modstander ud i et tredje og afgørende sæt.

I andet sæt tilspillede hun sig ved stillingen 5-3 i egen serv en sætbold. Den blev imidlertid kikset, og Radwanska vandt de efterfølgende fire partier.

Efter kampen roste Agnieszka Radwanska sin danske modstander,

- Caroline er en stor fighter. Hun spillede godt. Jeg skulle virkelig spille op til mit bedste for at vinde. Nu ser jeg frem til semifinalen (mod Victoria Azarenka, red.), sagde hun.

Den danske eks-landsholdsspiller, Peter Bastiansen, synes også, at der er grund til at se positivt på Caroline Wozniackis indsats.

- Det var hendes klart bedste præstation i år. Attituden var okay, og spillet mere aggressivt end længe set. Men da hun får chancen for at tvinge Radwanska ud i tre sæt, og kikser muligheden, er det tydeligt, at selvtilliden i øjeblikket ikke er den største, sagde Peter Bastiansen til BNB.

Caroline Wozniacki fortsætter til Dubai, hvor hun i næste uge er tilmeldt endnu en WTA-turnering.

Forinden skal semifinalerne ved Qatar Total Open afgøres. Hvor Agnieszka Radwanska møder Victoria Azarenka, mens Serena Williams skal duellere med Maria Sharapova.

 

Læs også: